Elegance sama

Základním znakem celé realizace je její vzdušnost. Ostatně ta byla jakýmsi vstupním předpokladem, který vychází z celkové dispozice interiéru. Vysoké stropy a volně průchozí prostor nechávají ucelený interiér vesměs otevřený a volný. V obývacím pokoji tomuto faktu napomáhá i okno takřka přes celou jeho boční stěnu. Použití světlých barev požadovaný dojem maximálně umocňuje. Převládající barvou v interiéru je sněhově bílá. Vlastnost bílé barvy je ta, že dokáže odrážet denní světlo. Díky tomu jsou prostory během dne rovnoměrně prosvětleny. 

Obývací pokoj působí luxusně, setkáváme se s čistým designem bez zbytečně komplikovaných prvků, který je ostatně jako zbytek realizace omezen určitou barevnou škálou. Charakteristickým znakem tohoto obývacího pokoje je dozajista prosklená boční stěna, která již byla zmíněna výše. Strop i zdi jako celek disponují bílou výmalbou. Po obvodu dvou stěn se táhne lavice se zabudovaným úložným prostorem. Toto řešení poskytuje dostatek místa pro posezení i úschovu věcí jakéhokoliv druhu.  V rohu obývacího pokoje stojí vysoká knihovna. Nedaleko ní má své místo velké pohodlná pohovka v šedé barvě. Situaci v této části pokoje dekoruje velký obraz v podobné barevné škále jako okolní interiér, dále pak kobereček před sedačkou. Naproti této kompozici má své místo televize. Při boku místnosti stojí široký šedý panel se stěrkou se zabudovaným krbem. Umělé osvětlení ve večerních hodinách zajišťují drobná svítidla přímo ve stropě, pak také netradičně designově pojatý lustr.

Kuchyně se nese ve stejném charakteru, jako obývací pokoj. Zřetelný a zbytečně nekomplikovaný design dává místnosti nenahraditelné kouzlo. Pravidelně dělený systém skříněk je jasným znakem principů pravidelnosti, řádu a přesnosti, na které si celá realizace rozhodně potrpí. Neveliká kuchyně je díky chytrému a důmyslnému uspořádání dostatečně prostorná. Celou jednu boční stěnu zabírá úložný prostor s pracovní linkou, při protější stěně je místo pro jídelní stůl, u kterého se pohodlně nají až čtyři lidé. Trouby a další úložný prostor se nachází v panelu, při totéž stěně. Kuchyně opět disponuje zabudovanými svítidly, silnější světlo nabídne lustr v decentní meruňkové barvě nad jídelním stolem.