Prostorný interiér plný luxusu

Natálie Vopařilová
31. Prosinec 2015

Interiér pražského bytu doslova překypuje luxusem. Sympatické bydlení v sobě snoubí útulnost a eleganci, styl a rozpustilost a je vyloženě pastvou pro oči. Pohodlí na pohled i na dotek, kterým tento prostor disponuje, si zajisté zamiluje každý.

 

125 m2 realizace má na svědomí studio boq architekti. Plně funkční interiér poslouží po všech směrech - pro odpočinek i relaxaci, pro zábavu i práci. Každý funkční celek je zařízen tak, aby byl mimo maximálního využití také designově jedinečný. Na své si tu přijdou i děti, které si skvěle vyhrají v barevném a pohodlném dětském pokoji, který je naprosto vytržený z jinak elegantního kontextu interiéru.

Hlavní místnost bytu zahrnuje hned několik funkčních celků. Tím pravděpodobně nejdominantnějším je celek obývací. Kožená sedací souprava s množstvím designově vyvedených polštářků doslova vybízí k tomu, abyste se do ní zabořili a strávili večer s knihou v ruce. Soupravu doplňuje kůže před ní.

 

K pohodlnějšímu čtení poslouží old - stylová lampa. Co víc, ke knihám to tady není nikdy daleko! Nepřeberné množství knih je hned na dosah ruky, v rohové skříni s množstvím polic.

 

Skříň disponuje také pracovní plochou se stolním počítačem, ke které je přidružena příjemná skládací židle.

Kuchyně je symbolem jednoduchosti. Bílý nábytek nekomplikovaného designu je podtržen červeným osvětlením, které se v lince táhne přes celý kuchyňský kout.

 

Kousek, který ocení každá kuchařka a kuchař je ostrůvek, který skýtá hned několik funkcí. Poslouží jako skvělá pracovní plocha, disponuje varnou deskou a nabízí opravdu velké množství úložného prostoru. Kuchyňský kout plynule navazuje na obývací část, tak aby zaujal, ale nenarušil její dominanci.

A co děti? I ty si tady přijdou na své! Pokojíček je v tomto bytu opravdu zdařilou záležitostí. Spousta barev, spousta věcí ke hraní - to je to, co děti milují. Skvělým vybavením je pak pytel zavěšený od stropu k zemi. Takové malé hnízdo skvěle poslouží k zábavné relaxaci a odpočinku.