Luxusní srdce bytu v hnědých tónech

Natálie Vopařilová
21. Srpen 2018

Srdce bytu v Hradci Králové se může pochlubit nadčasovým luxusním designem, který navíc díky svému konceptu působí sympaticky a navozuje pocit domácí pohody a příjemnou rodinnou atmosféru. Realizaci velí kombinace tmavě hnědých tónů v souhře se smetanově až sněhově bílými barvami. Celý design se situuje do nekomplikovaných tvarů a zřetelné kompozice.

 

Dostatek denního světla je zajištěn pomocí velkých oken decentně zahalených v jemných závěsech. Světlo se odráží od světlé výmalby prostoru a tím je rozptýleno i do těch nejtemnějších koutů. Realizace, se kterou se blíže seznámíme je prací studia Inter-ex s.r.o..

Prohlídku zahájíme v kuchyňské části. Neveliký kuchyňský kout nabízí dostatek úložných prostor i dostatek místa pro práci.

 

Celá kuchyně je samozřejmě v již zmíněné hnědo-bílé variaci - pracovní deska linky je bílé, dvířka skříněk a skříní disponují nevšední tmavě hnědou patinou, kterou se v celém interiéru opravdu nešetřilo. Díky ní je celá situace výrazně poutavější a není tak nutné ladit prostor do živějšího barevného konceptu.

 

Při jedné části kuchyňského kouta stojí vyvýšený barový pultík.

Z kuchyňského kouta se nabízí volný průchod do dalších částí těchto prostor. Kroky do obývací části míjíme jídelnu. U robustního stolu je prostor až pro šest strávníků. Usadit se mohou na bílých židlích, které svým designem až kontrastují s masivním stolem.

Kuchyňskou a jídelní část od obývacího pokoje elegantně odděluje dostatek prostoru mezi nimi, pak také huňatý kobereček béžové barvy ve tvaru ledviny.

 

Dominantou obývacího pokoje je dozajista pohodlná trojmístná pohovka smetanově bílé barvy doplněná o béžové polštářky. Záda pohovky se opírají do desky za ní, která má stejnou patinu, která byla použitá v kuchyni na dvířkách skříní.

 

Sedací souprava je kompletní s rozložitým křeslem stejné barvy. Před pohovkou se rozprostírá TV stěna, která opět využívá již charakteristickou tmavě hnědou patinu. Stejného principu se drží i úložný prostor při protější zdi od TV stěny vedle pohovky.