Podkrovní byt oblečený v dýze

Natálie Vopařilová
6. Srpen 2018

Podkrovní byt v Praze s velkoryse vysokými stropy se může chlubit vytříbeným designem. Útulný byt je oblečen do slušivého kabátku z dýhy. Trochu nuda? Tak to pozor! Dýha se tu totiž vyskytuje hned v několika variantách !

 

V hlavním obsazení jsou 3 druhy dýhy, které se tu harmonicky střídají a nenechávají tak interiér nudný a nezábavný. Příjemnou hru dřeva pak doplňuje (nejen) žíhaná laminátová podlaha. Ucelený design moderního rázu je na pohled velmi přívětivý. 

 

Netradiční nábytek je do bytu chytře zakomponován, to tak, aby byl veškerý prostor maximálně využit. Vše je tu v souladu a harmonii, vše má v prostoru svůj význam, každý kout bytu je využit na maximum. Nezní to skvěle? Seznamte se s realizací studia MOOZA architecture.

 

Promyšleně zařízený byt zaujme nejen působivým a neotřelým designem, ale také svou funkčností. V tomto malém království ve znamení dřeva se skrývá spousta promyšlených prvků, které povyšují interiérový design o další level výš.

Začněme od kuchyně, kde se to takovými prvky jenom hemží! Na pohled nejvýraznější je tabulový nátěr. Díky tomu si majitelka bytu může měnit náladu své kuchyně kdy se zlíbí! Fantazii se meze nekladou, stačí vzít křídu a vykouzlit něco podle svého gusta. Jedna stěna navíc disponuje zároveň magnetickou barvou, takže poznámky a recepty už se nezatoulají!

 

Další vychytávkou v kuchyni jsou přehledné a praktické police (nejen) na víno. Za zmínku stojí i menší stoleček, který poslouží jako místo pro rychlé posvačení.

Ani v obývacím pokoji se důmyslnými řešeními nešetřilo. Chytře umístěné police jsou zajímavým zpestřením nenápadného kouta a zároveň šetří místo a vytváří dostatek úložného prostoru. V místnosti je dost místa i na plnohodnotný jídelní stůl a přestavovací sedačku, která skvěle poslouží k odpočinku a relaxaci.

Ložnice je pak zajímavá otočenou postelí. Důvod je jasný - zkosené stěny. Studio si ale s problémem poradilo hravě. Postel disponuje teď disponuje zajímavě řešeným průčelím, které je mimo jiné víceúčelové.