Útulné rodinné bydlení

Natálie Vopařilová
10. Červen 2019

Rodinné bydlení v Mladé Boleslavi je realizací firmy By Deisgn. Útulné a prostorné bydlení zajišťuje komfort celé rodině, avšak mimo jeho funkčnosti disponuje také útulným designem, který by mohl kde kdo závidět. Však je také proč. Interiér vzbuzující atmosféru rodinné pohody ve špičkovém designovém provedení, to je snad sen každého (nejen) rodiče.

 

Interiér nás na první pohled zaujme svým celkovým řešením. Odhalená žebra mu dávají výšku a nedusí ho pod pokličkou těžkopádného plochého stropu. Volný podhled je pro tento interiér naprosto vyhovující záležitostí. Mimo výšky nás toto řešení potěší ještě jedním faktem. Tím je volba dřeva, které je doslova pastvou pro oči. Na tom má svůj určitý podíl také jeho nasvětlení, které umocňuje jeho atmosféru. 
Dalším zdrojem světla jsou samozřejmě prosklené plochy a okna, kterými se v interiéru opravdu nešetří! Sklo bývá zpravidla v dřevěném rámu, k zahalení oken pak slouží římské rolety, které realizovala firma Satin Design Tato firma má mimo jiné také na svědomí design záclon, polštářů a koberce.

 

Hlavní části domu dominuje krémově bílá rohová pohovka. Před ní se nachází bílý konferenční stolek zbytečně nekomplikovaného designu, pod ním se pak rozprostírá čokoládově hnědý a huňatý koberec. Na tuto dominantní obývací část pak volně navazují další celky.

Jedním z nich je samozřejmě jídelní část. Stůl v jídelně je laděný do stejného designu jako stolek konferenční. Ke stolu jsou přidruženy designově nenáročná židle, s tím že ty v čele se barevně liší. U stolu se pohodlně nají až osm strávníků.

Součástí bydlení je samozřejmě i dětský pokoj pro dívku, zařízený ve stejném charakteru, jako celé bydlení. Oživený je o pestrobarevný kobereček a o růžovou kolečkovou židli, která slečně zajistí komfortní práci u stolu. Stůl se pak logicky nachází pod oknem. Okno a dveře na balkon jsou zahaleny sněhově bílými závěsy bez vzoru, díky kterým se denní světlo rozptyluje po celém pokoji.