Bílá a dřevo. Kombinace, která prostě funguje!

Natálie Vopařilová
29. Leden 2018

Firma HS-Interier se může pyšnit řadou interiérů vybavených nadstandardně kvalitním nábytkem Ballerina. Vaší pozornosti rozhodně nesmí uniknout interiéry v bílých odstínech . Jejich čisté, kvalitní a impozantní provedení zajisté potěší kohokoli, kdo má rád dřevo v interiéru. Také je jako stvořený i pro všechny, kdo preferují efekt kontrastu, před jednobarevnými interiéry. Pojďme se podívat na řešení této série zblízka.

Pro nábytek Ballerina zakomponovaný v této sérii interiérů  byla použita, jak samo studio uvádí, dubová dýha a nebo se jedná o bílý lakovaný nábytek. Vše je doplněné kvalitním a moderně vypadajícím kováním.

 

Prostory jsou také charakteristické ostrými hranami a rohy nábytku, které taktéž kladou důraz na modernost. Vše působí čistě a upraveně, nadčasově, ale zároveň útulně a osobně.

 

Na fotografiích je mimo jiné i perfektní ukázka toho, jakými doplňky lze podobné interiéry vyladit. Zeleň je tu zkrátka vítána! Taktéž nikdo neprohloupí, když interiér vyzdobí dřevěnými doplňky a přírodninami, které prostředí ještě více zútulní.

Když už nábytek s hranami, je dobré, ladit tak celý interiér. Skvěle to vidíme na zvoleném typu osvětlení a ostatního nábytku.

Matný kov nenarušuje celkový efekt nábytku, naopak ho příjemně doplňuje. Úchytky jsou řešeny jednoduše, ale působivě.

 

Velmi příjemně a sympaticky působí také "uchycení" dvířek v krajích stejným kovem, jakým jsou dělány úchytky. Nábytek je díky těmto prvkům netypický a originální. Schválně, kdo z vás tohle na nábytku má?

Nábytek Ballerina rozhodně není jen záležitostí kuchyní. Skvěle vypadá i v obývacích pokojích.

S vhodnými doplňky tvoří nábytek Ballerina zajímavý, pestrý a zároveň jednotný interiér. Tajemství spočívá v kvalitních materiálech a jejich následném precizním zpracování. To začíná návrhem v kanceláři a končí výsledným výrobkem v dílně.

Myslím, že to co mělo být splněno, splněno je. Nábytek, mezi jehož přednosti se řadí praktičnost, originalita, jistě potěší mnohé z nás. Je moderní a nadčasový, ale zároveň navazuje pocit domácí pohody a bezpečí.