Vánoce s IKEA, značka levně!

        S troškou záře a třpytek můžete proměnit váš domov v zimní říši divů, kterou jste vždy toužili navštívit. Sáhněte po nových i nostalgii připomínajících vánočních ozdobách - na trhu jsou "cetky" mnoha stylů a barev, svíčky, které šíří pohodovou atmosféru a také plno jiskřivých pozlátek. Nikdy není příliš brzy začít dělat věci, které máte rádi. Všechny ty drobné momenty totiž vedou až k velké oslavě a to je to, na čem záleží, ne? (a navíc budete mít méně času na stres a více na zábavu).

 

        Vnesnte do domu příjemnou atmosféru zimních svátků pomocí vánočního osvětlení. IKEA nabízí široký výběr dekorativního osvětlení a to v různých tvarech, velikostech a z různých druhů materiálu. Díky tomu, že mnohé z nich mají vestavěný zdroj LED světel, můžete si být jisti, že si teplou záři světla budete užívat i následujících 20 vánočních prázdnin.

 

        Dekorační andílci na stůl jsou nejen praktickou dekorací, ale bezesporu ozvláštní vaši vánoční tabuli. Pokud vám rodičovská starostlivost brání v zapálení klasických svíček, nezoufejte. IKEA nabízí "bezpečný" pěti ramenný svícen či variaci klasických svíček. Ty dokáží vytvořit příjemnou, sváteční atmosféru domova, díky LED osvětlení spotřebujete až o 85 % méně energie a navíc vydrží 20krát déle než klasická žárovky.