Produkty: Příbory na dezerty a předkrmy

Kromě klasických příborů by se měly ve vašem příborníku vyskytovat i takové, které používáte jen výjimečně, třeba při různých slavnostních obědech nebo večeřích. Kromě nože, vidličky, lžíce a lžičky můžete potřebovat také předkrmové a dezertní příbory. Kdy a k čemu se tyto kusy příborů používají?

Více

  • Příbor na předkrm – Předkrm je první chod hned po aperitivu, zpravidla se jedná o masité nebo zeleninové jídlo. Doneseno vám bude na menším talířku. Samotný příbor na předkrm je o něco menší, než ten klasický, na který jste zvyklí.
  • Příbor na dezert – Dezert následuje hned po hlavním jídle. Má sladký podtón, může se jednat o zákusek, koláč, buchtu, krém nebo chutnou pěnu. Na konzumaci použijte lžičku nebo vidličku se třemi hroty.

Nyní víte, jaké jsou základy stolování, když opomeneme hlavní chod, který zná každý. Proto si neváhejte pořídit kvalitní předkrmové a dezertní příbory a vyšvihněte stolování o úroveň výš.