Produkty: Paličky na maso

Naklepání syrového masa je jedním z mnoha kroků, jak připravit chutně maso. Zní to možná jednoduše, ale jen málokdo ví, jaké zásady při klepání masa dodržovat. Základem jsou kvalitní paličky na maso, které plátek nerozdrtí na sotva uchopitelné kusy, ale ani jej pouze „nepolechtá“.

Více

Jaké paličky na maso jsou aktuálně nejpoužívanější? Liší se od sebe materiálem, ze kterého byly vyrobeny.

  • Dřevěné
  • Kovové
  • Plastové

Palička na maso disponuje speciální ploškou, která obsahuje různé vzorky. Ty slouží k tomu, aby došlo ke snadnějšímu a fyzicky méně náročnému narušení struktury tužšího masa.

Aby vaše maso bylo připravené k dalšímu zpracování, tak se zkrátka bez kvalitní paličky, kterou maso naklepete, neobejdete. Proto si neváhejte jednu takovou pořídit, která se stane vaší pomocnicí při přípravě jak kuřecího, tak hovězího, vepřového, případně jakéhokoliv dalšího masa budete potřebovat.