Produkty: Hmoždíře na koření a bylinky

Spousta lidí nakupuje již rozdrcené koření a bylinky, které poté stačí pouze přisypat do pokrmu. Každý správný a zkušený kuchař ale ví, že je mnohem lepší používat hmoždíře na koření a bylinky, a to bezprostředně před přidáním do pokrmu. Jaké má této pracnější, leč mnohem správnější postup, výhody? Více

  • Uvolnění aromatických látek
  • Vaše pokrmy budou mnohem víc provoněné a lákavé
  • Koření a bylinky budou čerstvě zpracované, z čehož vyplývá vyšší kvalita pokrmu

Hmoždíře se vyrábí z mnoha různých materiálů. Do běžné kuchyně se nejvíce hodí keramické a porcelánové hmoždíře. Pro náročnější uživatele jsou optimální mramorové hmoždíře, které zaujmou robustním vzhledem. V hmoždíři můžete zpracovávat velké množství nejrůznějších bylinek anebo koření. Hmoždíř si dokáže hravě poradit ale třeba i s ořechy anebo zeleninou. Povrch naspod je totiž silikonový, což zabraňuje klouzání.