NÁVRH INTERIÉRU RODINNÉHO DOMU V LUŽICÍCH

V rámci zpracování studie rodinného domu jsme investorovi navrhli i interiér. 

Kuchyni s jídelním koutem jsme navrhli v kombinaci bílého lesku a světlé dýhy běleného dubu. Veškeré spotřebiče a dřez jsou umístěny na zadní stěně, čímž jsme dosáhli toho, že velkorysý ostrůvek bude majitelům sloužit celý jako pracovní plocha. Přímo z kuchyně je přístupná prostorná klimatizovaná spižírna. 

V prostorné jídelně jsme na přání investora navrhli velký jídelní stůl, který bude vyroben z kompaktní desky odstínově ladící se zádovým obkladem kuchyně a obložením krbu vynesen nerezovými podnožemi. Pod okno na zadní stěně jídelny bude umístěna komoda pro servis k jídelnímu stolu. 

Do niky vedle krbu jsme umístili jednoduchou televizní stěnu s úložnými prostory a možností umístění elektroniky. Televize je zavěšena přímo na stěně mezi obývacím pokojem a jídelnou, do které bude instalován husí krk na protáhnutí kabelů do prostoru spodních skříněk, kde budou umístěny zásuvky. 

Návrh designu ložnice jsme velkou měrou podřídili přáním investora. Požadavkem byla nadstandardně vysoká postel a použití tapety a doplňků v zelených odstínech. 

Naproti posteli je navržena knihovna s částečně uzavřenými úložnými prostory. Z ložnice mají majitelé přímo přístupnou šatnu a vlastní sociální zařízení. 

V koupelně přístupné z ložnice majitelů se nachází wc, sprchový kout a umyvadlo se skříňkou. Černo-bílá kombinace obkladů je oživena designovou mozaikou.