INTERIÉR PANELÁKOVÉHO BYTU / STŘEDOČESKÝ KRAJ

Panelákový byt se nachází v menším středočeském městě s dobrou dostupností do Prahy. Svou velikostí vyhovuje potřebám mladé rodiny. Ta si přála trávit společný čas co nejvíce dohromady a proto se původní dispozice upravila lehkým stavebním zásahem. Původně oddělená kuchyň se spojila s pokojem a vznikl tak velmi světlý obytný prostor, který nabízí krásné výhledy do středočeské krajiny.

V obytném prostoru je umístěna kuchyň v bílém lesku. Ta má dostatek úložných prostor a je navržena tak, aby bylo vše po ruce. Kuchyň je směrem k pohovce zakončena otevřenou knihovnou. Pohovka je vyrobena na míru, aby perfektně vyhovovala svou velikostí a funkcemi. Konferenční a TV stolek jsou sladěny s podlahou. Stejně tak k podlaze ladí i pracovní deska a obklad v kuchyni. Jídelní stůl s designovými židlemi a světlem je umístěn zhruba uprostřed místnosti a odděluje tak kuchyň od relaxační zóny s pohovkou. Na stěně je béžová tapeta s lesklým a matným vzorem.

Chodba spojuje zbylé místnosti. Jsou zde nízké komody, které jsou opět barevně sladěny s podlahou. Nástěnný věšák je pouze pro nejnutnější oblečení. Pro ukládání šatů slouží skříně v jednotlivých pokojích. V ložnici je veliká vestavěná skříň. Naproti ní je postel s nočními stolky a dekorativní tapetou za postelí.

Dětský pokoj slouží i jako hostinský pokoj. Kromě dětské postýlky je zde ještě jednolůžko s výsuvnou postelí. Prostor doplňují úložné skříně a pracovní stoly. Je zde také posilovací koutek se zavěšenými kruhy a nástěnnou hrazdou. Na dvou stěnách je interaktivní černobílá tapeta.

Zatím žádné fotky.