8 stylových vánočních dekorací pro Váš interiér

Dominika Tesárková
14. Prosinec 2016

Duch vánoc nám již všem klepe na dveře. Obvykle se na tento každoroční svátek připravujeme už měsíce dopředu. Rozhodli jsme se, že vám přineseme 8 zajímavých stylových inspiraci, se kterými nikdy nezkazíte ducha vánoc ve vašem domově. Navoďte si příjemnou a útulnou atmosféru, kterou si budete moci s celou rodinou společně vychutnat.

 

Ať se líbí, 8 stylových a vánočních inspiraci.

Tři věnce jsou vždycky lepší než dva nebo jeden. Vytvoří tak dvakrát svátečnější a stylovější vchod do domu.

Použijte vánoční sváteční suroviny a naaranžujte je do skleněné vázy spolu se svíčkou uprostřed. Zvolit můžete například kombinaci borových šišek, bílých oblázků a tradiční pytloviny.

Vyměňte tradiční sváteční barvy na vašem věnci a dodejte mu svěží vánoční nádech. Skvěle bude fungovat kombinace červené, zelené a zlaté barvy.

Pokud máte krb a nebaví vás stereotypní jehličnatá výzdoba, nakupte si jednoduché dekorativní sošky v různých motivech. Vánoční atmosféra přijde tak rychle, že nestihnete ani otevřít dveře.

Nevíte si rádi jak vyzdobit vaše schodiště? Využijte jednoduchost. Větvičky borovice dekorujte do červených mašlí. Pokud vám to nebude stačit, můžete sáhnout i po vánočních svíčkách.

Někdy se vyplatí řídit tradicí. I z červeno zelené kombinace barev, nebo více sváteční bílo zlaté se dá vytvořit úžasná dekorace.

Nemáte místo v bytě na vánoční stromeček? Buďte originální a namalujte si ho na tabuli nebo na zeď. Vaše děti to ocení a vy budete mít méně práce s úklidem živého jehličí.

Skořicové těsto vytvoříte během pár chvil. Pak ho stačí dát do trouby a vytvořit si vlastní voňavé vánoční ozdoby. Více zajímavých nápadů na perníkovou výzdobu najdete v článku: Zajímavé perníkové nápady na vánoční dekoraci.