Pár tipů jak zakomponovat koberec do prostoru

Homepix
17. Listopad 2014

Abychom se v každém pokoji mohli cítit příjemně, je třeba využít subjektivní myšlení na dokonalý výsledek. Zakomponováním koberce do místnosti vytváříme pocit domova, bez jakýchkoliv komplikací. Společně se podívejme na pár koberců, které dopomohly změnit jednoduché prostředí na domov.

Mladý majitel tohoto pokoje je urcite rád kde se každe rano probouzí. Krásná tapeta, světelný lampion a bílá postel su proste výjimečně. Dominantou je ale úplně něco jiného. Koberec se vzrorom barevných kruhů je tím pravým doplňkem, který této místnosti ještě chyběl.

Zelené křesla, bílý kouč, hnědý stůl jsou částmi tohoto obývacího pokoje. Zajímavostí jistě ohromí i bílo-zelená stěna no to podstatné se skrývá uprostřed. Sněhově bílý koberec s černým vzorem zaujme ne jednoho obdivovatele. Můžeme zhodnotit, že designéři spojili příjemné s užitečným.

Elegance na prvním místě. Ozdobný styl nábytku zaujme svou výjimečností. Pro zpříjemnění, tvůrci této místnosti zakomponovali do prostředí krásný modrý koberec. Tak jak nábytek, tak i koberec odráží nadřazenost a bohatství.

Díky bílému prostředí obdarovanému bílým nábytkem, koberec dokonale kontrastuje svou hnědou barvou. Pomocí právě koberce dostává nábytek sílu dominance v prostoru.

Tenhle dětský pokoj je pěkným příkladem spojení barev a kreativity. Pěkné zelené prvky vytvářejí v pokoji pocit klidu. Dominantou je jednoznačně duhový koberec, který zajišťuje vyváženost barev.

Černá a bílá maly stále k sobě velmi blízko. Pruhovaný koberec spojuje bílý nábytek obývacího pokoje spolu s černým stolem. Výsledkem je příjemně prostředí, které svým majitelům dělá velkou radost.

Slova byla stále součástí života každého člověka. Majitel se inspiroval a zakomponoval slova právě do koberce, který je soustředěn přímo uprostřed obýváku. Výjimečnosti této místnosti jsou taktéž i tapety. Zhodnoťte to sami.

V jednoduchosti je krása. Tenhle obývací pokoj tuto větu dokazuje. Pěkný dřevěný nábytek a bílé stěny zpříjemňuje prostředí jeho uživatelů. Aby to nebylo tak monotónní, v obýváku je zakomponován pěkný, velký, zelený koberec.

Mohutná dřevěná postel je určitě zajímavostí v této pokoji na prvním místě. Pěkně spojení přírody a moderního designu dodávají prostředí šmrnc. Hnědo - bílý koberec pěkně doplňuje ostatní prvky místnosti.

Tečky jsou i budou na této pokoji prvořadé. Specifické spojení barev, přináší velkolepý zážitek. Spousta úložného prostoru, který svojí bílou barvou kontrastuje koberci, zpříjemňuje atmosféru v místnosti.

Krásný červený koberec zdobí obývací pokoj tohoto bytu. Koberec je zajímavý svým vzorováním. Ve spojení s gaučem přináší pěkný mix barev. Bílá Kuchyňa dotváří prostředí a zajišťuje aby bylo vše vyvážené podle očekávání majitelů.

Čtěte také
Komentáře
Filip Janíček
Doma v obýváku mam také koberec, ale budu ho muset vyměnit a tak Vám chci poděkovat za skvělé inspirace
Renáta Poláková
Super, super, super, super !!!
Dalibor Zelenka
S rodinou uvažujeme o změně schodů v našem domě, děkujeme za Vaše fotografie !