Rozpoznejte styl svého jídelního stolu

Homepix
14. Listopad 2014

Jídelní stůl je prvek v domě, ke kterému se každý den velmi rádi vracíme. Proto je potřeba, abyste měli stůl, který nejvíce odráží Vaše představy. Přinášíme Vám proto výběr různých stylů stolů, které Vám s tím pomohou.

Stůl Bea přináší do Vaší jídelny eleganci vytvořenou spojením krásného dřevěného stolu s koženými židlemi. Stůl v sobě skrývá konstrukci, pomocí které, dokážete ze stolu vytvořit posezení pro více než jen 4 lidí. Rozložení je při tom velmi jednoduché a bezpečné.

Realizace na Přemyslovskej ulici je jasným příkladem jak jednoduše a pěkně se dají spojovat různé materiály. Jídelna je obdařena impozantním bílým stolem, který je komfortní i pro větší rodinu. Dominantou je jednoznačně kamenná stěna s výklenkem, která dodává jídelní tu pravou eleganci.

Stůl byl navržen na jednání v domácí kanceláří, ale také je plnohodnotně využitelný na nedělní oběd. Tento masívní palisandrový stůl, je jediným kusem nábytku, který v místnosti na začátku realizace byl. Bílé židle vytvářejí dokonalý kontrast, který zaujme svou jedinečností.

Sklo v kombinaci s kůží dodává této jídelní dostatečný komfort a eleganci. Stůl je rozložitelný a zajímavostí jsou designové židle, které jsou při něm zobrazeno.

Bílá jídelna potřebuje nato aby byla výrazná, kontrast. To si řekli designéři tohoto stolu a vytvořili masivní, tmavě hnědý unikát. Bílé židle spolupracují s bílým pokojem a vytvářejí prostor stolu nato, aby byl výjimečný.

Proč separovat kuchyň od jídelny? Dlouhý bílý stůl je jasným příkladem efektivnosti ve využití prostoru a dodává bílému prostředí dostatečný šmrnc. Červené židle zaujmou svou odlišností a to dělá tento stůl zajímavým.

Dřevo, dřevo a nic víc jen dřevo. Dominantou otevřeného prostoru v bytě plného dřeva je právě krásný tmavě hnědý stůl. Zaujme zejména svou jednoduchostí a způsobem zpracování materiálů. Aby nebylo vše tmavé, designer přidal světelné prvky přímo nad stůl.

Lavice nebo ne? Tento stůl zaujme zejména svým vzhledem, designery se snažili při realizaci bytu v Ústí spojit staré prvky s novými a to se jim také podařilo. Stůl je vytvořen se světlého dřeva. Lavička vytváří mnoho místa a tím pádem není problém si zavolat na oběd návštěvu.

Byt na Bakalova nábřeží nabízí specifickou dispozice, která vytvořila velmi zajímavou jídelní, spojenou s kuchyní. Stůl v jídelně, odráží velikost prostoru a bílé židle kontrast spojený s kuchyní. Zajímavostí tohoto bytu je, že právě jídelní je středem a základem společenského života rodiny.

Jídelní stůl spojuje jednoduché prvky s dokonalostí. Světlé dřevo a "pavučinové" židle dodávají jídelně správnou atmosféru. Výhodou je, že kuchyně je jen na skok a tak žádné jídlo nevychladne.

Čtěte také
Komentáře
Ctibor Dostál
Ta lavice ze světlého dřeva je skvělý nápad, musím to projednat s manželkou