8 důvodů, proč je život v podkrovním bytě tak skvělý

Homepix
11. Leden 2017

1. Teplo, teplo, teplo

Jaro, léto, podzim, Vánoce ... v podkrovním bytě člověk nepotřebuje přemýšlet nad počasím venku. Všechno teplo ze spodních podlaží jde nahoru a obyvatel podkroví ušetří mnohem více na energiích, než lidé pod ním.

2. Slunce, světlo a dobrá nálada

Každodenní přísun slunečních paprsků Vám zlepší náladu a život je hned hezčí. Někdy Vám přijde líto těch zamračených lidí dole. Někdy Vám světlo svítí na obrazovku monitoru více než by mělo. Vás to ale nevykolejí a stále se usmíváte.

3. Minimální hluk

Neslyšíte kroky sousedů po chodbě. Neslyšíte skákání po podlaze malých dětí nad Vámi. Jediné co slyšíte jsou letadla, ale vy máte letadla rádi.

4. Kde jsou zloději?

Když ráno cestou do práce procházíte kolem bytu v prvním patře s policejními páskami, vždy Vás napadne kolik nepříjemných situaci se ve Vašem podkrovním bytě nestane. Zloději se bojí výšek a vy se proto nemusíte bát zlodějů.

5. Výhled

Ne každý podkrovní byt ho má. Ne každý obyvatel bytu nahoru má tak dobrý zrak aby ho viděl. Pokud se to ale podaří, stojí to za to. Pohled na svět pod Vámi má přímo meditační účinky.

6. Větší soukromí

Znáte ten pocit, když s Vaší polovičkou prožíváte příjemný večer a najednou soused z vedlejší ulice nemá nic jiného na práci než sledování Vašeho okna. Lidé z podkrovních bytů o tom nemají ani tušení. Maximálně se bojí, že je sleduje satelit z vesmíru.

7. Schody

Pro někoho je každodenní turistika po schodech s nákupem spiknutí. Pro obyvatele podkrovního bytu je to posilovna a kardio.

8. Kouř jde nahoru

Nikdo pod Vámi nemá problém, že jste kuřákem, protože kouř z cigarety jde stále nahoru.

Pokud se Vám tento článek líbil, vytvořte si na Homepix.cz účet a jednou týdně od nás dostanete email s těmi nejlepšími články. Máme také Facebook fan page!