Finské grilovací koty

ATMOSFÉRA SEVERSKÉ KOTY

Trávíte večery s přáteli  a nebo naopak hledáte místo pro únik, kde byste byli na chvíli jen sami se sebou?  Líbilo by se Vám mít celoroční zázemí pro grilování a nemáte nedostatek místa v domě? Pokud ano, pomůžeme Vám mezi Vaším domem a zahradou vytvořit místo, kde se budete cítit stejně komfortně jako doma a stejně svobodní jako v přírodě.

Námi dodávané Finské mají jedinečný vzhled, jsou zhotoveny z odolné Polární borovice a jediným zdrojem energie je oheň v centrálně orientovaném krbu. Pro své nízké pořizovací a provozní náklady, jsou ideálním doplňkem pro Váš dům nebo chalupu se zahradou a stanou se místem, odkud se nebudete chtít vracet..

CELOROČNÍ GRILOVÁNÍ VE FINSKÉ KOTĚ

Historie Finské koty nás vrací v čase o více jak tisíc let zpět. První koty byly ve skutečnosti jen dřevěné konstrukce přikryté kožešinami, které umožnily obyvatelům Laponska přežít extrémní podmínky. Postupem času se kota stala místem pro setkávání a trávení volného času po celém světe. Dnešní Finské koty stále vycházejí z tradice sdíleného ohně v centru stavby, ovšem oheň již není prostředek k přežití, ale společný jmenovatel pro příjemná setkání a pohodu.

Svou koncepcí je Finská kota předurčena ke kulinářské zábavě. Ohniště i velká spousta doplňků jsou uzpůsobené právě vaření a grilování. Kruhový koncept s ohništěm uprostřed o půdorysu 6 až 25m2 je pak ideálním prostředím, ať už jde o romantický večeř pro dva, nebo živelnou oslavu narozenin. Atmosféra praskajícího ohně je nenapodobytelná a současně univerzální v možnostech využití bez ohledu na počasí nebo roční dobu. Grilovat můžete celoročně, ať už je léto proměnlivé, počasí chladné nebo zcela mrazivé, kota má vynikající izolační vlastnosti.