7 typů, jak slavnostně vyzdobit exteriér domu

Dominika Tesárková
1. Prosinec 2016

Inspirativní příklady, jak si vánočně vyzdobit verandy, fasády a vstupy vašich domovů. Vánoce jsem nejkrásnější čas v roce, kdy jsou dovoleny i přehnaně nazdobené domovy. Tak proč toho nevyužít a nevyzdobit i exteriér. A pokud nemáte čas na vymýšlení originálních a velkolepých ozdob, tak zde je pár příkladů na rychlé a stylové prvky. 

I malé, skromné vchody se dají vánočně vyzdobit. Stačí sehnat malé minimalistické stromečky, zasadit je do plechových květináčů a vánoční atmosféra je zaručena.

Dekorace, co neodmyslitelně patří k Vánocům jsou světelné řetězy. Když se doplní o řetězy z jehličí a ozdob, tak Váš dům bude nepřehlédnutelný.

Pokud nejste zastánci zelených a červených dekorací. Tyto jednoduché prvky bez zdobení jsou příkladem toho, že v jednoduchosti je krása.

Ozdobte si verandu, kde bude potěšení posedět i při zimním počasí. Nachystejte si svážené víno a dveře se Vás s hosty netrhnou.

Jste-li nestíháte pořádně připravit velkolepou dekoraci, toto je rychlá, levná a efektivní varianta jak nato. Postačí Vám jen květináč, pár polínek, smrkové větvičky a světýlka.

Útulného vstupu do domu docílíte pomocí jednoduchého věnce z jehličí, ozdobeného šiškami.

Vánoční hvězda bezpochyby patří k hlavním symbolům vánočních svátků. Tak proč ji nepoužít i na venkovní dekoraci?