Mezonetový byt pro mladý pár

Homepix
19. Listopad 2014

Byt v samém srdci Královských Vinohrad byl realizován pro mladý pár. Jedná se o velmi netradiční půdní prostor, který okamžitě zaujme svým neskutečným charisma. Prvořadým bylo vytvoření iluze symetrie a jednoduchosti barevného schéma, které respektuje původní prvky interiéru a prostor zbytečně více netříští.

 

Designérskému týmu Andreji Hylmarovej se podařilo dosáhnout úžasnou kombinaci elegance, kterou dodává bílá barva a útulnosti, dosažené pomocí dřevěných prvků.

 

Do velkého obývacího pokoje potřebovali umístit dostatek úložného prostoru, což nebylo vůbec lehké, kvůli značně komplikované a nepravidelné dispozici s mnoha dřevěnými trámy. Bílá sedačka, na první pohled působí jako dominanta celého interiéru, zabezpečující dostatek komfortu ať už pro domácí, nebo pro hosty.

 

Za vyzdvihnutí stojí určitě několik zajímavých prvků, které dotvářejí neopakovatelnou atmosféru tohoto bytu, jako například stará harmonika, nebo doplňky na skříňkách. Obývací stolek a domácí knihovnička mladého páru jsou tvořeny z palet, což výborné ladí s ostatními dřevěnými prvky. Samozřejmě, nezapomnělo se ani na to, že každý jednou za čas potřebuje čas jen pro sebe. Na to je přesně určený prostor, se dvěma židlemi, v koutě obývacího pokoje. Ideální například pro čtení nebo poslech oblíbené hudby.

Čtěte také
Komentáře
Ida Černá
Byt se mi moc libi. S manželem už pár let předěláváme patro našeho domu. Začínáme uvažovat o dřevěných trámech na stropě jako to je při této realizaci.