Sněhobílé koupelny si umíte vytvořit i v létě, přesvědčte se

Homepix
8. Listopad 2014

Koupelna je důležitou součástí každé domu. Tentokrát jsme si pro Vás připravili výběr elegantních a inspirativním bílých koupelen.

Bílá barva je velmi dobrou volbou při rekonstrukci koupelny. Svou jednoduchostí, příjemně opticky zvětšuje prostor. Pokud uvažujete o bílé koupelně, můžete se následně inspirovat.

K bílé barvě, můžete sladit dřevěnou podlahu, a jednoduchou tapetu. Taky se k takovým koupelnám určitě hodí, stříbrné doplňky, baterie a sprchové hlavice.

Po světelné stránce, se do místnosti dají zakomponovat různé svítidla. Nejpoužívanějším druhem jsou bodová světla a nad zrcadlem se většinou využívá buď podlouhlé svítidlo nebo malá lampička. Pokud máte Váš příbytek zařízen ve starším stylu, tak i takový ozdobný nábytek víte použít jako úložný prostor pod umyvadlo.

Podlaha samozřejmě může být i tmavá. Vypadá to elegantně a vytváří to pěkný kontrast. Do bílé koupelny se samozřejmě taky hodí zrcadlo. Častokrát se setkáte s klasickým zrcadlem nad umyvadlem no někdy i s velkým na celé stěně. Do prostoru víme zakomponovat jednoduchý sprchový kout ale i takový, který skoro vůbec není vidět no svou funkčností je plnohodnotně využitelný. Kabinety se někdy dají doladit hnědou barvou aby to nebylo tak jednobarevné.

Čtěte také
Komentáře
Anežka Adamec
Bílou barvu mám v oblibě a Vaše fotografie jsou skvělé, děkuji.