Dětský pokoj - Bohnice

Dětský pokoj o velikosti 11m2 v panelovém domě, kde chtěly obě holčičky spát na postýlkách v úrovní horních paland – tomu říkáme zadání! :)
Protože jde o panelový dům, charakter tohoto domu jsme přenesli i do návrhu. Holčičky si samy vybraly barvy do svých zón, které jsou vymyšlené v daných možnostech maximálně vyváženě, aby měly každá svůj stejný prostor.
My pohlídali, co se barev týká, sladění dřevodekoru nábytku a podlahy.

Stavebně jsme celý pokoj celkově zrekontruovali, budovali jsme nový SDK strop, v němž je díky výdřevě, kotvené ocelové rameno, které drží celou konstrukci postýlek. Kompletně jsme přebudovali elektroinstalaci, v postýlkách jsou zásuvky i vypínač na vlastní světlo a nabití mobilu. U stolu mají pak holky další zásuvky na běžné užívání – vše je zasekané do panelu.

Nad stoly mají po celém stěně korkovou nástěnku a polici na učebnice a knížky. Stejné police jsou pak v každé z postýlek.
Jako drobný detail má každá holčička své 2 cedulky, které jsou popisovací a mohou si tak popsat co budou zrovna kdy chtít.
Pokojíček pro holky se nemůže obejít bez zrcadel, ve kterých má každá své světlo a vypínač a pod nimi další otevřený úložný prostor.

Podlaha: laminátová
Nábytek: lamino