Sedm vánočních nápadů na umístění a design krbů

Dominika Tesárková
4. Prosinec 2016

Několik typů na design krbů, které Vás rozhodně přesvědčí o pořízení si jednoho do vašeho domu. Nezbývá mnoho dnů do Vánoc a není nic lepšího, než večerní posezení u plápolajícího ohně se svými nejbližšími. Krb vytváří hřejivou, příjemnou a útulnou atmosféru.

 

Není žádné místo v domě, kde by se krb nedal umístit. Existuje nespočet druhů i materiálů a je jen na Vás, které si vyberete. Moderní formy krbů mohou být například z mramoru, nebo dokonce ze skla.

Výsledný vzhled se dá ještě dotvořit dekorací. Krby jsou velmi důležitým designovým prvkem, dotváří celkový vzhled celého pokoje a zároveň ho zaplňují teplem. Hlavně je důležité nezapomínat na jeho údržbu, co kdyby Vás chtěl navštívit Santa Claus.

Proč jsou krby tak populární? U krbu se odehrávají všechny speciální momenty, když se u něho sejde celé rodina. Navodí se atmosféra s tlumeným světlem,  místnost se provoní svařeným vínem a povídá se. Krby nejsou tabu ani v moderních a elegantních interiérech. Je tedy jen na Vás, zda si krb pořídíte kvůli jeho funkci, navození útulné atmosféry,  dekoraci, nebo jen ze sentimentu.

Čtěte také
Komentáře
Lubosek
Moc se mi líbí ta pátá fotka, škoda, že je řešení trošku náročnější :) No vystačím si zatím se svým krbem (http://www.flamen.cz/cz/produkty/krby/rada-kappa/1208-kappa-aku-70h-f-kappa-f-s-aku-92000063.html), který je krásný sám o sobě <3