Sněhová královna mezi interiéry

Anna Dlouha
21. Únor 2018

Najít odstín, který by se mohl pyšnit svou univerzálností a schopností vytvářet nesčetné množství kombinací není tak těžké. Škála takovýchto odstínů je však omezená. V jejím čele stojí dva barevní vojáci - černá a bílá. Byt v Praze, na který se dnes podíváme, Vám ukáže, jak jemně a čistě může vypadat domácnost, když se barevných otěží chopí bílá.


Interiér pražského bytu je postaven na bílém konceptu, jenž je doplněn o béžové odstíny. Bílý strop nikoho nepřekvapí, v domácnostech je totiž více než běžnou záležitostí. Bílá podlaha už je trochu atypickým šálkem kávy. Interiéru však sluší.

 

Bílá dlažba se tu použila coby sjednocující prvek celého interiéru. Najdeme ji dokonce i v ložnici a obývacím pokoji. Za účelem zjemnění dlažby se do některých místností aplikovaly koberečky. Jejich barevné provedení zpestřilo bílý monolit. V bílém módu se do bytu volila i část nábytku a vybavení.

Barevné ozvláštnění vnáší do domácnosti béžová a dřevo. Capuccinový odstín se do interiéru doslova vliv díky nátěru zdí a volbě doplňků. Lahodné barevné moka si majitelé můžou vychutnat při pohledu na závěsy, na polstrování umístěné do čela postele, na mozaiku v koupelně či na polštářky v obývacím pokoji. Zajímavým interiérovým doplňkem jsou v tomto interiéru také lustry. Typická svítidla byla vystřídána „křišťálem“.

 

V případě, že má někdo chuť na další šálek kávy. Zkuste pro změnu tu s příchutí skořice, bude Vám ladit s dřevěným vybavením bytu.  Můžete si ji vychutnat u jídelního stolku v obývací části, v manželské posteli či na botníku v chodbě. Voňavé koření Vás doslova provede bytem.