Trendy kuchyně, kterou musíte mít!

Anna Dlouha
7. Květen 2017

Nově postavený dům v Tiché ulici potřeboval kuchyň = centrum dobrého jídla a rodinných diskuzí. Interiér kuchyně a jídelny byl navržen paní Kellermannovou z interiérového studia Ulitadesgin.cz tak, aby splnil veškeré požadavky svého majitele. Ten si přál, aby kuchyň obsahovala kuchyňskou linku s ostrůvkem, velký jídelní stůl pro 6 osob, knihovnu a pohovku. Speciální požadavek se týkal i podlahy. Majitel si vybral poněkud netradiční podlahovou krytinu vyrobenou z korku. 

 

Kuchyň jako centrum domácnosti a toho nejlepšího jídla musí odpovídat požadavkům kuchaře i strávníků. Je tedy velmi důležité vytvořit takové prostředí, které bude příjemné pro obě strany. Nebojte se splnit si své požadavky! Pokud jsou jimi - ostrůvek na odkládání věcí a velký stůl, u kterého se sejde celá rodina - pak neváhejte a pořiďte si ostrůvek a velký stůl. Pokud si, u snídaně či svačiny, budete chtít přečíst dobrou knihu, zkuste do kuchyně zakomponovat knihovnu. Knížky budete mít při ruce vždy, když Vás popadnou Vaše čtenářské chvilky.

Jak jsme již výše zmínili, majitel si přál korkovou podlahu. Při svém výběru nesáhl vedle. Korkové podlaha se může pyšnit svými vynikajícími vlastnostmi 

 

  • přírodní vzhled
  • pružnost
  • odolnost
  • hypoalergenost
  • tepelná izolace
  • tlumení kroků.

 

Korkovou podlahu je možné nainstalovat snad v každém pokoji - od kuchyně až po dětský pokoj. Z toho důvodu se v posledních deseti letech těší nebývalé oblibě.