BySue: Kouzelné interiérové doplňky ve stylu shabby chic

Pavla Kubu
25. Říjen 2015

HANDMADE WITH LOVE AND PASSION. To je heslo, kterým se své tvorbě řídí paní Zuzana Szabo. A na výrobcích, které vzešly z jejích rukou, je to znát na první pohled.

 

Pod značkou BySue vytváří nádherné vintage bytové doplňky ve stylu shabby chic. Ve své tvorbě se zaměřuje především na věšáky, které vyrábí ze smrkového nebo borovicového dřeva. Následně je ošetřuje mořidlem a poté nanáší barvy v několika různobarevných vrstvách.

 

Cílem je, aby při konečném broušení vznikla autentická patina. Na závěr přichází na řadu zdobení, broušení a zafixování speciálním voskem. Poté již stačí namontovat kvalitní věšáčky speciálně objednávané z Londýna a je hotovo!

Především věšáky s poličkou jsou nejen krásné, ale i praktické. Lze je využít například v kuchyni pro pěstování bylinek nebo polička může sloužit jako vitrínka pro Vaše oblíbené porcelánové hrníčky. Hodí se i do předsíně, kde na ně můžete umístit difuzér nebo vonnou svíčku. Na věšák můžete zavěsit nejen bundy a tašky, ale také různé dekorační předměty. Na volné ploše krásně vyniknou Vaše oblíbené fotografie přilepené washi páskami.

BySue vyrábí také originální a stylové dětské bytové doplňky. Jedinečný je především krásný dřevěný adventní kalendář. Zpříjemní dětem čekání na Vánoce a skvělé je, že za rok ho můžete využít znovu, pouze do sáčku vložíte nová překvapení. Kalendář je vyrobený z masivního dřeva s pevnou a bezpečnou konstrukcí a jednoduše ho rozložíte tam, kde se Vám to hodí. Je zdobený tradičním lidovým skandinávským vzorem - koníkem DALA, který je ve Švédsku symbolem síly a odvahy.

Dětské centrum nejen zabaví Vaše ratolesti, ale také ozdobí interiér dětského pokoje, případně jakkékoliv jiné místnosti v bytě, kde trávíte s dětmi nejvíce času. Pultík je sklápěcí, takže nezabírá zbytečně místo, pokud se zrovna nepoužívá. Součástí je i křídovo-magnetická tabule a dvě poličky. Stěna a samotný pultík jsou zdobeny dětskými obrázky a vzory a motivují tak děti k tvoření, obkreslování a poznávání základních tvarů.

Zrcadla jsou umístěna v masivním dřevěném rámu s výraznou patinou. Mají praktický háček, na který můžete zavěsit např. ručník nebo sako či kabát, Jde o skvělý kousek, který perfektně oživí předsíň, ložnici nebo koupelnu.