Nezbytný pomocník s novou tváří

Zuzana Kysučanová
17. Říjen 2015

Zařizujete si kuchyňskou linku? A nevíte, kde začít? Zkuste to od dřezu, části nábytku, kterou využijete i v případu, že vlastníte automatickou myčku na nádobí. Chtě nechtě, vždy je co opláchnout nebo omýt.

 

Opravdovým hitem jsou v poslední době granitové dřezy. A upřímně? Jsou skutečně výjimečné a ohromující. Firma Schock se zabývá výrobou a vývojem těchto dřezů s velmi přísným měřítkem, které udává celý směr od technologie po samotný prodej.

Hlavními přednostmi granitových dřezů společnosti jsou:

1. DESIGN je nepochybně úžasný. Každý si v široké nabídce najde ten svůj oblíbený kousek, kterým se bude velice rád pyšnit ve své kuchyni.

2. KVALITA, jež je díky velké odolnosti komfortní. Zaručuje tak dlouholeté pohodlí a vy se nemusíte bát, že třeba za rok budete muset znovu zainvestovat.

3. ÚDRŽBA musí být co nejjednodušší. Proto se v poslední době aplikuje trvalá antibakteriální úprava pomocí zapuštěných iontů stříbra. A jak všichni víme, stříbro je součástí moderních domácností právě kvůli svým antibakteriálním účinkům (myčky, pračky a podobně).

4. ČISTOTA je zajištěna hladkým povrchem, kde se neudržují nečistoty a bakterie. Z toho plyne snadná údržba a díky minimálnímu mechanickému poškozování, například od častého čištění drsnými houbičkami s ještě agresivnějšími mycími prostředky, se eliminují vady a zachovává se kvalita.

5. VZHLED, který udává styl nejen kuchyňské linky, ale i celé kuchyně. Zároveň se zde sdružují dvě nejdůležitější vlastnosti. Jednou je právě vzhled, avšak druhou je praktičnost. Věci určené pro praktický účel jsou v dnešní době už i s neobvyklým tvarem, barvou, provedením, proto se nemusíte obávat fádní vizáže.

Dnes si můžete vybrat z ohromného množství tvarových provedení dřezů (kulaté, oválné, čtvercové, podlouhlé, různě členité atd.). Hlavní výhodou však je multifunkční účel, který zajisté urychlí a zefektivní čas strávený přípravou jídel. Hodí se nejen do menších kuchyní, ale do větších. Podstata tkví v tom, že k dřezu je přidána nějaká část navíc - odkapávač na zeleninu, posuvné prkénko (zakrývající odkapávací prostor) nebo jiné. Jde o široké a různorodé téma.

A nakonec příklad hravých a veselých dřezů, které Vám vykouzlí úsměv. Vaše děti si jej také zamilují a dobrovolně Vám pomohou s přípravou výborného pokrmu.

Čtěte také
Komentáře
petr.kratky57
To jsou krásný dřezy, mám sice podobný (konkrétně tento: https://eshop-schock.cz/s-vanickou-a-odkapem/40321-schock-lotus-d-150-bronze.html) , ale na ty vaše to nemá :)