Romantický interiér kadeřnického salónu

Laura Kučerová
4. Červenec 2017

Homepix vám přináší článek, který spíše zaujme něžné pohlaví. Nejen proto, že se jedná o kadeřnický salón. Ale i samotný design realizace je naprosto specifický – vyniká jemností, která jde ruku v ruce s vintage stylem. A právě tyto dva elementy jsou tak čitelné v tvorbě od Odette Kmeť Fedorové, jež dokázala vytvořit neobyčejné pracovní prostředí pro kadeřníka Igora Sedláka v Prešově.

 

Už na začátku nás zaujme velkoryse pojatá vstupní hala. Nabízí nejen dostatek míst k sezení, ale také možnost k občerstvení. Naprostý komfort a luxus k takovému místu bezesporu patří. Budete totiž rozmazlováni nejen příjemným personálem, ale také něžnou atmosférou, který tento salón nabízí. Textilní sedačka s potahem kvetoucích růží, ratanové křesla a dekorativní nábytek – to vše je prosvětleno obrovskou výlohou a kovovým lustrem, který je zavěšen z vysokého stropu.

 

Vše je zpracováno do sebemenšího detailu. Linie restaurovaného, bělostného nábytku ladí ke kovovým úchytům, věšákům a bronzový rámům. Jakoby precizní ruční práce řezbářů odkazovala na šikovné ruce holiče, který se vám za pár okamžiků bude věnovat. Chvíli posečkáte s šálkem horké kávy, ochutnáte pár sušenek a vstřebáte opojení z tohoto místa. Protože jste se najednou ocitli v jiné dimenzi, kde pod historickými klenbami se starožitným vybavením se cítíte jako ve své vysněné komnatě.