Hakuna matata! aneb Kancelář v africkém stylu

Luci Bečková
12. Leden 2018

                                             Chybí vám v českých interiérech netradiční přístup?

       

        Stejný pocit měla také designérka Barbora Sacher. Při práci v oboru lidských zdrojů tedy začala navštěvovat pražskou Design školu. V roce 2012 se rozhodla navrhovat interiéry na volné noze a založila si ateliér. Rok nato otevřela v centru Liberce své první studio s bytovým textilem, tapetami a dekoracemi pod názvem reFORMA. Má za sebou residenční i komerční návrhy a realizace, aktivně vede liberecké studio a školí a podporuje franchisanty studií reFORMA.

 

        Barbora však na práci není sama. V roce 2014 se k reFORMĚ přidala Mariana Hendrychová a právě díky jejímu nadšení se podařilo v září 2014 otevřít první franchízu studia reFORMA v Mladé Boleslavi.Mariana byla nejdřív nadšenou dekoratérkou vlastních interiérů a interiérů svých přátel, ale od otevření studia má za sebou a v procesu už mnoho realizací.Mariana má vytříbený smysl pro barvy a materiály a její zápal je obdivuhodný i vzhledem k tomu, že je maminkou 3 dětí.

 

        Z širokého portfolia jsem pro Vás vybrala zajímavou realizaci kanceláře. V té to přímo dýchá africkým kontinentem! Béžová, šedá a hnědá barva, ratanové židle a důraz na detail. Nechte se inspirovat tímto netradičním interiérem. 

 

 

        Dekorace na stěně nemusí tvořit pouze obraz či tapeta. Nebojte se odvázet a popusťte uzdu své fantazii. Použijte například výrobky charakterizující Afriku nebo dejte nový rozměr suvenýrům z cest. Jednoduché a velice originální.

 

   

        "Název studií reFORMA vyjadřuje naši ambici vnést do českých interiérů jiný přístup inspirovaný estetikou anglosaských interiérů.", tvrdí designérky. Ve studiích proto nabízí vedle na návrhů na míru také výjimečný bytový textil, tapety a dekorace, které podle nich prostě ke krásným interiérům patří.