Ani koupelnový nábytek se nemusí stydět

Dita Pfeferová
24. Květen 2015

Přední český výrobce koupelnového nábytku, firma Le bon, zastoupená Reném a Klárou Novákovými, funguje již od roku 1996. Le bon vytváří i designové interiéry či kuchyňské komplexy. Navrhování a výroba koupelnového nábytku však značně převažuje. Od vybavení a nábytku koupelny již není žádána pouze praktičnost a účelnost. Ale již také vizuální funkce s ambicemi vytvořit z koupelny plnohodnotný obytný prostor. To návrháři firmy Le bon moc dobře vědí a těmito požadavky se také řídí.

 

„Neustále se učíme. Sledujeme trendy v designu, architektuře, materiálech a technologiích. Nasloucháme našim zákazníkům. A přemýšlíme. Máme k dispozici moderní výrobní technologie a zručné řemeslníky. Výsledkem je nábytek LE BON.“

 

Výsledkem této práce jsou ucelené série koupelnového nábytku, ze kterých lze vybrat to pravé pro každou koupelnu. Sortiment nábytkových kusů pro koupelnu od Le bon nabízí velký výběr barev, materiálů i designu. Například série s názvem LIGHT představuje koupelnový nábytek inspirovaný minimalismem a ve všech svých variantách je výborným řešením pro sebemenší koupelnu. Svým designem i praktičností má opravdu tu moc, vytvořit z koupelny esteticky a užitkově přívětivý prostor.