Turnstone představuje novou moderní a všestrannou kancelářskou židli

Hedviga Nosáľová
27. Duben 2015

Pokud sedíte více než osm hodin denně za počítačem anebo za psacím stolem, měli byste si pořádně promyslet koupi vhodné kancelářské židle. Když si pořídíte novou židli, neinvestujete pouze do toho výrobku, ale primárně do svého zdraví. Proto byste měli dbát zejména na její vlastnosti, než-li na nízkou cenu.  


 

Název: Shortcut
Prodávající: Turnstone

 

Společnost Turnstone založili webovou stránku, která sdružuje nadějné podnikatele, kterým dává možnost urychlit jejich obchodní výsledky. Na stránce firmy tedy můžete najít mnoho kreativních produktů začínajících podnikavců. Avšak, nespecializují se na všechny odvětví business, ale pouze na zajímavý kancelářský nábytek, designové plánování a inspirující příběhy.

"Nepotřebujeme žádné výzkumy na to, aby nám řekli jak moc doba pokročila a jak moc se nejen na pracovištích zrychlil čas. Když se váš deadline termín blíží, váš čas je nepřítelem číslo jedna, proto jsme vytvořili tuto jednoduchou židli, ktrerá vám přinese lehkou pohyblivost z místa na místo. S flexibilitou a překvapivou pohodlností, kterou přináší náš Shortcut, dokazujeme, že není pouze lehký na ovládání - ale je lehké se do něj zamilovat!,, zní oficiální popis nové kancelářské židle Shortcut.

 

Shortcut je opravdu multi-účelová židle - hodí se do vaší kanceláře jak doma, tak na pracovišti, vzdělávacích zařízeních, zdravotnictví - jednoduše všude. Zadní výřez židle byl vytvořen na to, aby vám dodal co největší flexibilitu. Má to také výrazový účel - ze zadního pohledu skrze výřez uvidíte svůj barevný sedák. Sedák (a konstrukci židle) si můžete objednat v jakékoliv barvě, takže si ji můžete vytvořit takovou, jaká se vám hodí do celkového vzhledu kanceláře. Na výběr máte opravdu velkou paletu. 

Opěrka
Pružný plastický materiál a chytře umístěný  výřez nabízí překvapivý komfort a přirozený pohyb. Loketní opěrky vám nepřekážejí a proto se můžete dostat ke stolu tak blízko, jak jen chcete. Tyto patentované opěrky vám také umožňují si sednout do různých poloh, například když přemýšlíte nad dalšími úkoly. Velkorysé sedadlo vám přináší dynamickou a snadnou mobilitu v uspěchaném prostředí.

Na výběr máte mnoho možností - můžete si objednat také verzi bez vycpaného sedáku, vhodnější pro krátkodobé sezení. Na výběr máte také výšku - je libo nízká židle, nebo polohovatelná vysoká