Montáž panoramatického pohledu na oceán

Kristián Baláž
22. Únor 2017

Od prvního okamžiku, kdy vstoupíte do Long Dune Residence, víte, že vás překvapí svým moderním půdorysem, který je pečlivě a detailně navržen. Hammer Architects, představují letní dům na prožití letní dovolené mezi komunitou v Massachusetts, známé jako Truro.

Leží na pobrežním útesu s výhledem na Atlantický oceán. Interiér absorbuje panoramat přírody zezadu, který je odhalen, díky oknům a dveřím od podlahy až ke stropu. Tato trvalá vizuální spojení s přírodou, přináší záblesky na Antlantický oceán. Hluboko uvnitř, a podněcuje vlastníka k relaxaci a užití si moderního letního sídla.

Fotografie ukazují, jaká je hojnost přírodního světelného filtru přes zarámovaná okna. Zářicí výhled na vnější atmosféru zrcadlené na vodě, je zachycen jako přímí přenos k přírodě. Spolu s vysokými stromy dokončují inspirující přírodní scenérii. Zrcadlení ve vnitřní straně, se zdá jako přirozený řád smíšený s domácím a elegantním designovým řádem.

Podle architektů, ''vstupní strana domu se zdá velmi pevná s jeho dřevěnými obloženími na stěně a úzkými pásovými okny v prokládané koupelně, venkovní sprše, schodišti a prádelně.''

Moderní architektura je okořeněna s lineárním půdorysem ''zlomená'' od stíněné verandy, kde majitelé a jejich hosté si mohou vychutnat jídlo společně s výhledem. ''Jedno křídlo domu poskytuje pokoje pro hosty, zatímco druhé křídlo, které se otáčí ve čtyřiceti pěti stupních, obsahuje hlavní ložnici. Stíněná veranda s referenční soupravou tvaru střechy, zabírá průsečík dvou geometrií, které poskytují výhled ve všech směrech.''

Vkládání aktivního a pasivního solárního designu, podporuje moderní letní domov stejně jako podporuje zdravý životní styl. Jakmile budete vědět, jak plánovat domácí aktivity pro letní hosty, bude moderní letní domov umět najít cestu do vašeho seznamu letních přání.