Stylová dekorace stěn monogramy

Romana Nováková
9. Březen 2017

   Snadný kus dekorace jako je například mohogram, může přidat přidat vlastní, osobní nádech stěnám, aniž by to působilo příliš úzkostně či ohromujíce. Je to skvělý doplněk pro každou domácnost s tradičním a moderním smýšlením. Zde Vám ukážeme 10 různých kousků monogramů, které jsou nejen stylové, ale také pracují s prostorem.  

Optisk 

Poitisk si můžete vytvořit jak Váš osobní, tak i pro celou rodinu. Tím můžete dát najevo, komu celé bydlení patří. Jako například na tomto obrázku. Obtisknout se dá i na textílie či nábytek. 

Překrásné květiny 

Nechce se inspirovat tímto nápaditým monogramem a rozveselte si domov. 

Použití plátna

Tkanina vyšitá či přilepená může být skvělým doplňkem k diletantským kolážím nebo jen prostá ozdoba, co zamaskuje skulinu ve zdi. 

Iniciály ve stylu Glamour

Vytvořte si veselé, koketní iniciály, které můžete zavěsit nad Vaši postel, vedle Vašeho šatníku nebo dokonce nad psacím stolem. 

Funky koláž

Využijte více písmen dle Vašeho výběru. Je to ideální dekorace pro kolejní pokoje, chodby nebo také jako osobní dekorace do pokoje.

DIY projekt 

Vytvoř si sám! Dřevěná písmena jsou skvělým základním prvkem a pak už je to jen na Vaší fantazii. 

Nepatrná dekorace

Obývací pokoj je ideálním místem pro trávení ho s rodinou. Vytvořte tedy dohromady vaše monogramy a nechte si je zarámovat. Budou Vám tak připomínat čas strávený společně. 

 

Malý, nenápadný 

Vaše iniciály nemusí být velké, ale může být malý a mocný. 

Iniciály v rámečku 

Vyberte si písmenko, zvolte si jeho styl podle vlastího uvážení a zarámujte! Můžete to provést i ve více variantách a umístit kamkoliv, kde to bude působit zajímavě. 

Dřevo na stěně 

Sežeňte si dřevěná písmena, sestrojte nápis a vystavte. Tato byla natřena kovovou barvou a vyvěšena nad postýlku.