Harmonie a elegance definované skandinávským apartmá ve Stockholmu

Romana Nováková
25. Leden 2017

   Prostorný skandidávský byt o rozloze 925 metrů čtverečních se nachází v malebném Östermalm (čtvrť v centru Stockholmu). Alexander White vytvořil rafinovaný mix, tradiční pro přelom století, detailů jako jsou vysoké stropy a klasické okenní rámy se současnými doplňky. Dlouhou a úzkou přivítací chodbou se dostanete dále do otevřeného obývacího pokoje s integrovanou kuchyní. Z níž mají vlastníci domu přístup do dvou ložnic, k jedné z nich je připojena i vlastní koupelna. 

 

   Díky velkým oknům v každé místnosti je byt zaplaven přirozeným světlem v průběhu švédského dne. V obývacím pokoji se nachází pohovka a jídelní stůl pro 6 osob, je to ideální místo pro přátelské shomáždění. Dřevěné židle vizuálně srovnávají minimalistické bílé paměťové jednotky a zároveň dokonale doplňují dřevěnou podlahu. Obrazy a zarámované fotografie oživují prostor a vytváří příjemný, útulný pocit.

 

  Hlavní ložnice je zvláště atraktivní - obrovská manželská postel uprostřed, dostatek denního světla a chytře skryté úložné prostory. Harmonie a elegance jsou určující charakteristiky tohoto současného skandinávského domova, který Vás doufám bude inspirovat!