Dětský nábytek inspirovaný LEGO skládačkami

Hedviga Nosáľová
28. Leden 2017

LEGO skládačky si určitě pamatujeme z dob, kdy jsme byli ještě děti / Někteří si je pamatují z dob, kdy měli malé děti. Každopádně všem se zaryli vzpomínky na ty krásná dětská léta, kdy světem nedominovaly žádné technické vymoženosti. Lidé z Lola Glamour se nechali inspirovat LEGO skládačkami a vytvořili tento úžasný nábytek.

Je nutné podotknout, že všechen nábytek je ručně vyráběný, každý v sobě ukrývá pravou ruční práci a každý kousek je naprosto originální. 


 

Ručně vyráběná dřevěná LEGO kolekce nábytku pro děti využívá vizuální sílu milovaného LEGA do moderního designu pro dětské pokoje. 

Tyto nostalgické kousky nábytku se mohou rozložit jak je libo. Lze je využít jako postel, skříň, poličky. LEGO úchytky hrají různými variacemi barev a asymetrickým rozložením. 

Nábytek lze objednat přímo na stránce Lola Glamour. A protože každý jediný kus je ručně vyráběný a dělaný na zakázku, můžete si zažádat o vlastní barvy, rozměry dle vaších preferencích.  

Základní kolekce obsahuje 1 lůžko, 1x dveře + 6 zásuvek. Kusy jsou vyrobeny z dřevotřísky s třešňovou dýhou (základní variace) a z masivního lipového dřeva (lego kusy).

Při objednávce máte na výběr různé typy dřev a jeho provedení. Červená, rustikální stará modrá, mramorová bílá, růžová, dřevo a mnoho dalších. Základní rozměry matrace jsou 255x112x96 cm.