Styl, elegance a teplo masivního dubu a týku

Homepix
8. Leden 2017

Všechno to začalo v roce 1995. Podnikatel Philippe Delaisse pocházející z města Antverpy (Belgie) byl na dovolené v Indonésii, kde objevil zajímavý nábytek a interiérové doplňky. Rozhodl se dovést 1 kontejner těch nejzajímavějších věcí domů a zkusit je prodat.

 

K jeho překvapení byl o tyto výrobky obrovský zájem, a tak začal z Indonésie zasílat jeden kontejner za druhým. Po čase si to všiml jeho dlouholetý přítel Benoit Loos a spolu se rozhodli jít do toho naplno. Dnes má Ethnicraft pobočky v Marseille, Singapuru, Indonésii, či Hong Kongu. Díky internetovému obchodu marthistore.cz si můžete tento krásný nábytek koupit taky i v České republice.

 

Belgická firma Ethnicraft sama sebe představuje jako společnost emoracionálneho dřevěného nábytku. Teplo vycházející ze základního materiálu tohoto nábytku, masivního dřeva, pohladí Vaše srdce a oživí Váš každodenní život.

 

Základní vize při navrhování Ethnicraft nábytku byla jednoduchost, nadčasovost, autenticita a funkčnost. Všechny tyto atributy spolu vytvářejí výjimečnou sbírku nábytku, za kterou se určitě nebudete stydět.