Nový nastavitelný chytrý stůl se zabudovaným LED světlem

Hedviga Nosáľová
20. Leden 2015

TableAir je nový inteligentní pracovní stůl, který vám umožní změnit svůj postoj, zkrze nastavitelnou technologii, po celý den. Podle vývojářů tohoto projektu, trávíme obrovské množství času sezením za našími stoly, a když se na to podíváte, stoly nebyly funkčně přeměněny více než tisíc let!

 

Lidské tělo je určeno pro pohyb, a pokud sedíme v kanceláři osm hodin denně, je třeba, aby pracovní stoly byly přetvořeny:  
"Věříme, že váš pracovní stůl, je víc než jen nástroj - vidíme to jako pracovního společníka, který se stará o vaše zdraví a umožňuje žít zdravý život ", dodali designéři.

 

Unikátní technologie elektromotoru umožňují velmi tichý a nerušený proces při zvedání stolu do požadované výšky. 

Signál k motorům prochází jednotkou CPU, který je integrován do stolu, a které lze nastavit dvěma způsoby: pomocí TableAir App (mobilní aplikaci) nebo inteligentním tlačítkem umístněném na stole.

Jak vidíte na fotografiiích, LED světlo ohraničuje stůl a vypadá to velmi elegantně. Takže, i když zrovna nepracujete za stolem u svého počítače, může tento inteligentní stůl sloužit jako moderní světelná dekorace ve vašem interiéru. 

Na oficiálních stránce TableAir si můžete rovnou tento stůl objednat za 1899€., můžete si vybrat z více barevných kombinací - bílá, černá, světlé nebo tmavé dřevo. 

Na jejich oficiálních stránkách můžete rovněž vidět video, které vám více přiblíží to, jak tento inteligentní stůl pracuje.