Je váš pokoj moc malý a úzký? Problém vyřešen!

Hedviga Nosáľová
12. Leden 2015

Někdo vyžaduje velké místnosti, někdo se zase spokojí s malým, ale přesto šikovným prostorem. Avšak pokud místnost má vskutku nezvyklé míry 1,4 x 3,8 m s výškou 3,6m je potřeba zapojit svou fantazii a kreativní mysl. Pokud nejste velcí kreativci a víte, že nic převratného nevymyslíte, co by vaší malou a úzkou místnost zfunkčnilo, nechte se inspirovat dílem mladých tvořivých lidí od Tototu.


Jestliže disponujeme malým životním prostorem je nezbytné ho utvořit tak, aby nám toho životního prostoru dával co nejvíce neb aby byl efektivní a funkční. Právě takový úkol měli na starosti kreativní lidé ze slovenského designového studia Tototu

Pokud máte málo prostoru nechte se inspirovat touhle věcí, jako je úložný prostor, který se nachází pod schodami. Můžete si zde uložit oděvy, ale také cokoliv jiného. 

Tento malý pokoj obývá mladá slečna, která (samozřejmě jako každá žena) potřebuje svůj vlastní zkrášlovací koutek. Lidé z Tototu vytvořili polici s ukladacím prostorem pro makeup a se sklápěcí deskou, jenž představuje pracovní prostor. 

Zde vidíme, jak byl využit prostor pod schodami. Schody vedou do spacího koutu.

Kam se podíváte, tam jsou jen samé boty? Štve vás, jak jsou rozházené? Pověste si je na zeď! 

Jestliže toužíte po vskutku originálním obrazu není nic jednodušího, než-li pověsit si svoji bižuterii do vlastnoručně vyrobeného obrazového rámu.

I tak malý prostor se zdá větší, pokud správně uspořádáte věci a využijete každý centimentr a svou představivost.

Postel zabírá celou šíři, jenž je nám k dispozici. Útulné místo pro odpočinek a také pro čtení knížek z milé knihovničky.