Když jedno nestačí....

Homepix
16. Prosinec 2014

Máte už dost ranních tlačenic před umyvadlem? Řešením může být právě praktické umyvadlo pro dva, resp. dvě umyvadla. Umyvadlo budete mít kdykoliv k dispozici jak Vy, tak i Váš partner. Každý získáte svůj vlastní prostor a na odkládací ploše umyvadla najdete pouze své hygienické potřeby.

 

Možnosti pro dvě umyvadla je mnoho. Můžete zvolit dvojumyvadlo s jednou mycí zónou a dvěma bateriemi, jedno umyvadlo s dvěma bateriemi, nebo dvě oddělené umyvadla. Všechno to záleží jen na Vás a prostoru, který Vaše koupelna nabízí.

 

V případě, že vybíráte dvě vedle sebe stojící umyvadla v jedné koupelně, zvolte vždy dva identické modely. Pokud byste tak neučinili, koupelna by působila velmi chaotickým, neuspořádaným dojmem.

 

Samozřejmě, při výběru umyvadel, podobně jako při výběru jednoho, hraje důležitou roli hned několik faktorů. Barva, materiál, cena, typ, taktéž zda jsou se skříňkou a pod. Pro více inspirace jsme pro Vás připravili výběr těch nejlepších koupelně se dvěma umyvadly, které momentálně můžete najít na Homepix.