10 úžasných kuchyňských kabinetů různých barev

Homepix
18. Listopad 2014

Pokud jste majitelem domu a chcete něco změnit, tak pro Vás máme skvělý nápad. Změňte barvy své kuchyně. Barevné provedení osvěží Váš domov a vy se budete cítit jako v novém. Vybíráme z TOP 10, ať se líbí.

Světlá a tmavá. Takto se dá popsat tato kuchyně. Pěkně spojení tmavého dřeva se světlým odstínem a bílé podlahy přidává této kuchyni na své hodnotě. Perfektní zpracování, nápad a realizace dopomohla majitelem této kuchyně lépe poznávat svůj domov.

Pokud byste měli doma trocha modré barvy a zbylý staří nábytek, zkuste to přemalovat. Tato modrá kuchyň spojila kouzlo modré se dřevem a výsledkem je úžasné provedení. Bílé prvky kuchyně, elegantně dolaďují jedinečnost a zajímavost tohoto díla.

Na realizaci je značně vidět, že návrhář dané kuchyně má určitě širokou fantazii. Úchvatné provedení dřeva, bílé kabinety ale i černá linka dokazují, že tato kuchyně právem patří mezi TOP 10 kuchyní tohoto měsíce.

Modrá je dobrá, podívejme se společně na krásné provedení modré kuchyně. Modrý lak a černá podlaha, dodávají prostředí pocit vznešenosti. Zajímavý je nápad osvětlení přímo pod kabinety.

Zajímavé spojení barev je i tato oranžová kuchyně. Kromě oranžové barvy v ní můžete najít, dřevěné kabinety doladěné ke stolu. Bílá linka kontrastuje právě tmavě hnědou barvu. Dominantou kuchyně je zajímavé světelné provedení na zadní stěně kuchyně.

Hodně světla, dokonalá dispozice no a to hlavní barvy, dělají z této kuchyně speciální místnost. Fialová na kabinetech dopomáhá bílé lince zaujmout oko každého návštěvníka této kuchyně.

Zajímavá z pohledu barev je určitě tato kuchyně. Odstín žluto-zelené, přináší místnosti nové možnosti. Dřevěná linka dokonale dolaďuje kabinety ve kterých je mnoho úložného prostoru. Tmavý odstín hnědé na podlaze zpříjemňuje pocit majitelů domu.

Co mají společného pomeranče a tato kuchyně? No přece oranžovou barvu. Velmi pěkné provedení spolu s tmavou podlahou a bílou linkou, vytvořili prostor v domě, kde se rádi sejdou všichni šéfkuchaři rodiny.

Opět zde máme žlutozelené kabinety, ale tentokrát ve spojení s černou. Tato kombinace je pěkným příkladem moderní kuchyně. Doladěn bílý stůl je tou ideální volbou pro tmavší prostředí a místnosti to dodává velikost.

Proč si nevytvořit z kuchyně zajímavé místo? Červená barva nabízí odpověď na tuto otázku. Kuchyň je vkusně doladěna, červené kabinety a bílá linka k sobě bezpochyby jdou.

Čtěte také
Komentáře
Antonín Hlava
Velmi pěkná sbírka, dobře se nato dívá