TOP 10 dětských pokojů Listopad 2014

Homepix
21. Listopad 2014

Podívejme se společně na ten nejlepší výběr dětských pokojů za Listopad 2014. Top 10 realizaci, které Vás mohou inspirovat při dekorování nebo rekonstrukci pokoje Vašeho dítěte.

1. Jedním z TOP 10 je bezesporu tenhle pokoj. Pěkný bílý nábytek ve spojení se zelenou barvou vytváří klidné prostředí. Pro děti je zajímavý velký strom vyobrazen na stěně spolu s úložným prostorem v celé pokoji do kterého se vejdou všechny hračky. Tato dětská pokoj má také pracovní koutek s velkým dřevěným stolem. děrovaná stěna jen dokazuje, že se jedná o jedinečné prostředí.

2. Dětský pokoj malé slečny připomíná pohádku. V pokoji najdeme krásný modrý koberec položený na dřevěné podlaze. Bílý nábytek a postel zaručují důležitý kontrast. Modré stěny doplňuje červená barva za postelí a mnoho příjemných doplňků a hraček, které majitelka pokojíčku určitě ocení.

3. Vytvořte si pokoj pro svého šachového mistra. Velký oranžový koberec spolu se šachovnicovým vzorem zapadl do prostoru perfektně. Dominantou pokoje je však hrací domeček umístěn ve středu prostoru. Děti se mohou vyřádit a nakonec si odpočinout v houpacím křesle.

4. Pokoj působí o něco prostorněji díky otevření do výšky až pod samotný hřeben střechy. Proto bylo možné nad kleštinami krovu vytvořit klučičí bunkr, do kterého se dá vylézt po žebříku nebo vyšplhat po laně. V pokoji je vše potřebné včetně počítačového a psacího stolu. U knihovny je křeslo se Stereo Sound Systémem. Šikmé prostory pod okny se využily pro vestavěné police. Také vestavěná šatní skříň, vyrobená na míru, kopíruje sklon střechy. Zdroj: Eva Bradáčová

5. Dominantní koberec a barevný autobus na stěně jsou ideálním řešením této dětského pokoje. Kreativní myšlení určitě tvůrcům nechybělo a nový majitel krásného pokoje je jistě velmi rád. V pokoji se také nachází velmi prostorná bílá postel s integrovaným úložným prostorem a mnoho vkusných dětských doplňků.

6. Pokoj je výškově členěný na dva prostory, dole je vzhledem k věku umístěno spaní na dohled rodičů, vestavná skříň u vstupních dveří je určena na uložení oblečení, prostor pod oknem s rostoucím stolem a židlemi slouží prvňáčkovi jako pracovní místo, Vrchní patro s měkkým kobercem a úložnými prostory na auta a stavebnice je ideální klučičí "zašívárnou". Vše je bezpečně zajištěno sítěmi. Zdroj: Little design

7. Červený dětský pokoj zaujme zejména svou využitelností. Schody k posteli jsou použity jako poličky a je to extra úložný prostor. Pokoj byl realizován pro sourozence. Schody kromě úložného prostoru a funkce schodů, slouží i jako stěna, která odděluje pracovně koutky dětí.

8. K Top 10 jsme vybrali tento žluto bílý návrh, inspirujte se.

9. Dětský pokoj připomíná džungli. Nábytek je vytvořen z bambusu. Efekt džungle dolaďuje tygrovaná tapeta a velké zelené listy, které jsou přímo nad obrovskou postelí. Podlaha ladí s nábytkem a stěny bez tapet sou fialové barvy. Aby se děti mohly hrát, mají k dispozici lano visící ze stropu.

10. V jednoduchosti je krása. Tenhle příjemný malý pokojíček ukazuje, že někdy stačí spojit klasické barvy a kouzlo je na světě. Bílé stěny doplňuje hnědo modrý nábytek spolu s jemnou zelenou a pruhy na dalších stěnách. V pokoji se nachází elektrické piano a stůl na školní povinnosti.

Čtěte také
Komentáře