TOP 5 Kuchyně Listopad 2014

Homepix
12. Listopad 2014

Pojďme se společně inspirovat při výběru těch nejlepších kuchyní za Listopad 2014. Vybrali jsme si pro Vás 5 různých realizací, které Vám mohou přiblížit Vaše nápady a přeměnit je na realitu.

1. Velmi nás v tomto měsíci zaujala kuchyň s tmavou podlahou. Je atypická a veľmi jedinečná. Prostředí této kuchyně dotváří přírodní světlo. Kuchyň disponuje bílými a hnědými kabinety. 

2. Dále jsme si pro Vás připravili pěknou dřevěnou kuchyň. Kromě dřevěných kabinetů a hezkého velkého stolu, využila dřevo i na stropě. Opět se nám ukazuje tmavá podlaha tentokrát ve spojení právě s dřevem.  

Realizace kuchyně 3 je zajímavá převážně svou barevností. V kuchyni byla použita fialová barva, která je ve spojení s tmavě hnědým odstínem na kabinetech.

4. Inspirativní kuchyní je určitě ta s vysokým stropem. Výběr barev kabinetů a stěn vytvářejí z této kuchyně jednožnačně elegantní dílo. Bílá podlaha příjemně spojuje kuchyň ze zbytkem místností. Prosvětlené prostředí, příjemně ovlivňuje chod domácnosti. 

5. No a na konec je zde kuchyň s dřevěnou podlahou, která je umístěna na celém podlaží. Velký kuchyňský pult rozděluje otevřený prostor na dvě strany. Kuchyňské kabinety jsou hnědé barvy a stěny jsou klasické bílé.

Čtěte také
Komentáře
Ida Černá
Fialovou kuchyni bych dala na první místo, ale jinak božské !