TOP 10 obydlí s otevřeným půdorysem Listopad 2014

Homepix
15. Listopad 2014

Spojením obývacího pokoje, kuchyně a jídelny získáme bezprostřední kontakt s okolím aniž bychom se museli namáhat. To dává obyvatelům pocit volnosti a všestrannosti. Pojďme se společně podívat na 10 nejlepších otevřených půdorys za Listopad 2014.

Obývací pokoj spojený s malou kuchyňkou, dává tomuto prostoru pocit velikosti. Důležitosti v tomto obydlí jsou barvy, které svým výrazným kontrastem ukazují, jak je velmi důležité brát ohled i na maličkosti. Byt u nás získává právem místo v TOP 10.

Dominantou se na první pohled zdá být bílé křeslo stojící před malou bílou kuchyní. No opak je pravdou. Velká cihlová stěna dokonale spojuje důležité prvky kuchyně s obývacím pokojem. Stůl uprostřed pokoje dodává prostředí relaxační dojem ve spojení se starou dobrou klasikou.

Velmi důležité je na začátek říci, že bez dřeva by to vypadalo úplně jinak. Dřevo je hlavní predispozicí tohoto bytu. Spojením dvou místností do jedné, se vytvořil krásný souběžný prostor, ze kterého cítit eleganci a úspěch. Velké okno dodává prostředí to správné osvětlení během celého dne.

Tento robustní obývací pokoj se snaží zaujmout zejména svou prostorností. Bílá podlaha dodává prostředí ještě více místa a elegantní knihovna dekoruje nevyužitý prostor. Pro ty, kteří mají rádi trochu klidu, je tato realizace inspirací. No podívejte se na ten krásný výhled.

Kuchyň dokazuje, že navzdory absenci přírodního světla, může zaujmout svou malebností. Bílý stůl v jídelně a obýváku, dekoruje zelené prvky prostředí. Podlaha opět vytváří pěkné spojení dvou části domu do jednoho.

Jít ven nebo zůstat uvnitř? Tato otázka se určitě, každý den vytváří v mysli majitelů tohoto domu. Krásné spojení velkých oken z obýváku, dřevěné podlahy a jídelny s kuchyní, dotváří prostředí ten správný image. Zajímavý je také kontrast zelené, žluté a bílé barvy.

Krásné prostředí, spojující obývací pokoj s kuchyní přidává této nemovitosti něco do sebe. Vysoký strop opticky zvětšit šířku domu. Designéři vybrali tu správnou kombinaci barev a jednoduchým spojením dřeva s černou barvou dokázali vytvořit jeden neuvěřitelný společný pokoj.

Světlý pokoj, přírodním světlem modeluje situaci kdy je v jednoduchosti opravdu krása. Velký gauč ve spojení se sněhobílou sadou jídelního nábytku jsou tou pravou volbou při míchání fareb. Právě tímto způsobem se dominantou celého prostředí stal krb.

Proč nevyužít bílou barvu pokud jí máme hodně? Příkladem je spojení bílé kuchyně s bílým obýváku. No naštěstí i tvůrci této realizace dospěli k názoru, že k bílé třeba něco tmavšího. Právě koberec uprostřed pokoje dokonale nastiňuje a odráží krásu bílé barvy na nábytku.

V následujícím výběru je vidět, že navzdory velikosti prostoru bylo jednodušší odstranit všechny zábrany mezi kuchyní a obývákem a vytvořit tak plnohodnotný prostor pro realizaci svých rodinných aktivit. Jídelna dodává prostoru plnost bez které, by to nebylo dokonalé.