Stylová zakřivená kuchyně na míru od David Glover Furniture

Hedviga Nosáľová
5. Únor 2017

David Glover Furniture je nábytkářská firma se sídlem v severním Devonu a věnuje se vytvářením dokonalých zakázkových kusů nábytků té nejvyšší kvality, které budete milovat. Na trhu působí již od roku 1998. Jeho nábytkáři využívají moderní i tradiční techniky a poskytují vysoce kvalitní řemeslné zpracování a smysl pro detail, navrhují a vyrábějí trvalý a fantasticky vypadající zakázkový nábytek. Ať už je to zakázkový domácí kancelářský nábytek, úložné skříně, nebo na míru vytvořené kuchyně, jsou schopni nabídnout služby na míru. Navrhnou a vytvoří nábytek přesně podle vašich požadavků. Dále nabízí  vybavení pro komerční klienty.


Studio: David Glover Furniture Ltd.

Fotografie: David Glover Furniture
Projekt: Outlook Curved Bespoke Kitchen

Velkoryse velká okna umožňují uvnitř přirozené osvětlení, což přispívá k celkovému teplému prostředí. Barevná paleta v bílé a šedé barvě jsou tu a tam vkusně narušeny silnými odstíny; například zeleným křeslem, které přidává zajímavou tradiční atmosféru. Moderní krb doplňuje sociální oblast, kde si obyvatelé mohou vychutnat kvalitní relaxační čas po harmonické rodinné večeři.

Zakřivená zakázková kuchyně nabízí elegantní jídelní stůl s netradiční sedací jednotkou integrovanou v oválném kuchyňském ostrůvku. Je zde k dispozici dostatek úložného prostoru ve skříňce (také uvnitř kuchyňského ostrůvku a v sedací jednotce), který je chytře schovaný z dohledu.