Spojení umyvadla, harmonie a venkovní svobody

Kristián Baláž
3. Září 2018

OMVIVO jsou známí pro vytváření koupelnových výrobků, které jsou v popředí koupelnových trendů. Jejich rozsáhlé Motif umyvadlo není samozřejmě vyjímkou. Také proto nabízí jemný způsob. jak zavést vzor do vaší koupelny s výraznými ručně leptanými vzory. 


Pokud hledáte perfektní umyvadlo pro vaši koupelnu, tak v tom případě už nemusíte hledat. Nemůžete přeci ignorovat tento moderní a fantastický design, který nabízí Motif basin od OMVIVO. Chcete předělat koupelnu, ale nemáte ponětí kde začít? Vyjímečný design a motiv dna vás může inspirovat k výběru té správné barvy a povrchové úpravy pro vaši koupelnu, tedy pokud budete mít v úvahu dostatečné tvůrčí možnosti, které by mohly zdůraznit design tohoto fantastického umyvadla. Harmonie, která vychází ze skleněného dna, které díky svému motivu připomíná venkovní svobodu s čistou vodou rybníka.

Elegantnost modrého skla na dnu umyvadla, je ručně vyryto do 3 motivů - oblázky, kaleidoskop a lesní motiv - které se snaží vyjádřit optimistický přístup ke koupelnovému designu. Ornamentální design skla je doplněn bílým pruhem, který jej obklopuje a vytváří kulatý tvar, který klade důraz na bezedný efekt.

Vyrábí se v Austálii, a každý motiv dna umyvadla začíná jako kus ručně leptaného skla, který je vytvořen v peci, poté přichází leštění chromu pomocí pop-up techniky. Toto je výsledek, umělecké umyvadlo, které působí magicky. Dno vznášející se na desce stolu, vytváří působivý efekt ve svém okolí.

Umyvadlo je výsledkem různých pokusů s materiály, vzory a světlem. Motiv je navržen z kombinace pevného povrchu a skla.
Materiály spojují zvednutí produktu a funkčnost uměleckého díla ve vaší koupelně.