Skvostná plážová residence v Malibu s výhledem na moře

Hedviga Nosáľová
23. Leden 2017

Ráno se probudíte a první co bude, až otevřete oči, je výhled na oceán z vašeho pokoje. Uděláte si ranní kafíčko a sednete si do pohodlného lehátka na prostornou terasu a dýcháte čerstvý oceánský vzduch. Ten nádherný pohled na klidnou vodu vás zcela jistě připraví do nového hezkého dne.  


Zní to nádherně. Bohužel, v naší malé zemičce nemáme přístup k moři, což je jen škoda. Někteří si ale mohou užívat výše uvedené každý den. Bydlí totiž na pláži, v bezprostřední blízkosti moře. Takový sen si můžete splnit také vy! Následující dům je totiž na prodej. 

 

Dům nabízí 279 metrů čtverečních a tři ložnice. Přes prostorný obývací pokoj máte možnost vstoupit skrze prosklené dveře na prostornou terasu. Balkónové terasy můžeme nalézt také na druhém patře, kde se nacházejí ložnice.

Každá místnost má svou vlastní obrovskou terasu s výhledem na moře a vlastní majestátní koupelnu. Na fotografiích můžete vidět, že koupelny nemají žádné plné dveře, ale prosklené a velmi hezkou atypickou vanu. Zajímavé jsou také detaily, jako například prosklené zdi a stropní výklenek.

 

Dům poskytuje až 270 stupňový výhled na moře, ať se nacházíte v jakékoliv části rezidence! Interiér je inspirován prostředím pláže, moře a slunce. Paleta barev není tedy výstřední, ale hezky zapadající do prostředí - béžová, kávová, písková, šedá, žlutá a modrá.