Roztomilá Pin-Up kolekce komod a nočních stolků

Hedviga Nosáľová
10. Březen 2015

Následující kolekce Unbutton je od mladé a talentované návrhářky Cristiny BulatTyto provokativní a přesto milé retro kousky se perfektně hodí do ložnic, kde vládne pozitivní, hravá a mladá nálada. 


Nábytek od Cristiny byl zejména navržen pro soutěž Romanian national furniture contest, která byla organizována skupinou APMR. Exhibice se odehrála v Rumunsku na  BIFE-SIM 2014 International Furniture FairTato kolekce nesla velký úspěch a Cristina Bulat si vysloužila cenu.  

Kolekce slibuje rovnováhu mezi svěžím skandinávským designem a Pin-Up inspirací. Brzy bude zahájena výroba a vy se můžete těšit na různé barevné variace. Noční stolek bude měřit 55x45x35 cm a větší komoda 70x100x40 cm. 

Design připomíná odlepující se plakát ze zdi anebo rozepnutou košili. Nábytek je vyroben z lípového dřeva, což je dostatečně pružný materiál na to, aby se mohl ohýbat do požadovaného úhlu, aniž by se zlomil.

Skandinávský design a přírodní měkké barvy - to vše dělá z kolekce Unbutton atraktivní volbou pro rekonstrukci interiéru.