Recyklované palety dokáží vtisknout vašemu bydlení osobitý vzhled!

Natálie Vopařilová
2. Září 2015

Mnoho z vás již o nábytku za palet již slyšelo. Nejedná se tedy o žádnou převratnou novinku. Bohužel, mnoho lidí si ale také myslí, že stačí naskládat pár palet na sebe a efekt osobitého a nápaditého interiétu bude na světě. Tak to ale nefunguje. I nábytek z palet musí mít svou formu, to aby interiér nevypadal jak sklad ze supermarketu.

Studio PALETKY se zabívá tvorbou nábytku z palet. A že se nejedná o žádnou amatérskou práci! Kvalitní a stylové provedení  dodá všemu bydlení již několikrát zmíněný osobitý a nápaditý vzhled. K výrobě jednotlivých kusů se používá odlišné dřevo i technologie. Každý kus nábytku je originálním nápadem designéra a mnoho produktů vám může studio vyrobit na zakázku.
Vhodnými doplňky k příslušnému nábytku podtrhnete celou atmosféru interiéru, takže se jich rozhodně nebojte!

Nejeden podnikatel ocení rozkládací a přenosné pulty. Všechny pulty studia PALETKY disponují vysokou nosností a netradičním vzhledem.

Logo vypálené do dřeva je efektním prvkem nábytku.

I skládací bary se mohou pochlubit vysokou nosností. Jsou rozkládací a lehce přenosné, stejně jako tomu bylo u předchozích pultů. 
K výrobě pultu byly použity japonské cedrové palety. Využití laseru zaručuje vždy precizní výsledek.

Konferenční stolky do obývacího pokoje využívají palety jako takové, bez větších úprav. Výsledek je jedinečný!

Robustní a stabilní stůl můžete mít doma i vy. Je ekologický a je jen na vás, jaké dřevo si vyberete!

Stůl z palet z japonského cedru zaujme nejen svou přírodní kresbou dřeva, ale také hned několika funkčními přednostmi.
Jednou nemalou předností jsou například bočnice, které skryjí případnou nevzhlednou kabeláž, nebo prodloužená pracovní deska pro pohodlnější práci.

Proč ale zůstávat jen u hranatých stolů, když můžete mít kulatý? Deska tohoto zahradního stolu může být připevněna na cokoliv, na co si budete přát. Sud, nebo ocelový sloup? Žádný problém! 

Mahagonové dřevo je voděodolné a na stole díky tomu nezůstanou nevzhledné kruhy od skleniček.

I pojízdné stolky si najdou v interiéru své místo. Jsou praktické, mají velkou nostnost a vypadají prostě skvěle. A využijí se opravdu v každé místnoti!

S paletou i do zahrady! Originální vertikální zahradu můžete mít doma i vy! A nepotřebujete k tomu velký pozemek. Bohatě postačí i balkón.

V takovém záhonku pak můžete pěstovat spoustu druhů rostlin. Od bylinek přes plazivky!

Smrkové a cedrové palety tvoří příjemnou atmosféru a navíc krásně voní.

Zahradní nábytek pracuje především s původním tvarem palet. Nábytek je lehký, designově zajímavý a překvapivě pohodlný.

Svůj účel plní nábytek i v interiérech restaurací. Díky paletám vytvoříte jedinečný bar, který bude dominovat celému prostoru.

Je libo dveře z palet? Zašupovací i klasické otvírací. Netradiční vzhled a funkčnost jsou hlavními přednostmi těchto produktů.

Vzdušné, elegantní a pohodlné. Tři slova stačí k dokonalému popisu tohoto křesílka. Ještě více ho zpříjemníte pokud na něj umístíte polštářek nebo podsedák.