Podpořte české mladí, navštivte Fusion Hotel v Praze!

Luci Bečková
18. Červenec 2015

Projekt: Interiéry hotelu

Klient: Lordship

Rok: 2012

Architekti: Vrtiška • Žák

Spolupráce: Klára Tesařová


 

        Podívejte se na kreativní řešení interiérů nového hotelu v Praze. Základní ideou pojednání prostor jsou kontrasty mezi novým a starým. Pokoje se vyznačují jednoduchostí a levnými řešeními. Dominantní ilustrace propojují estetickou stránku se stránkou praktickou - fungují totiž zároveň jako orientační systém.

 

        Ve Fusion hotelu na to jdou jinak. Můžete být jisti velmi uvolněnou, příjemnou, přátelskou, neformální atmosférou a stylovým prostředím. Na rozdíl od ostatních hotelů nabízí neuvěřitelnou variabilitu ubytování. Ať už si zvolíte Apartmá, Rodinné, Tématické, Standartní nebo vícelůžkové pokoje, ve všech je velký důraz kladen na detail, kvalitu a originalitu. Pokoje působí inspirativně a vytvářejí neopakovatelný multi-kulturní koncept. 

 

        Snahou většiny hotelů je navodit takovou atmosféru, ve které se budete cítit jako doma. Když může být domácnost inspirací pro zařízení hotelu, proč by tedy naopak netradiční hotelový pokoj nemohl být inspirací pro stylový obývací pokoj či ložnici? 

 

       

        Ceny pokojů se pohybují od 70 do 145 € za noc v závislosti na jejich velikosti a doplňkovém vybavení. Ve velké většině si můžete dopřát tzv. dešťovou sprchu, pustit si místní či zahraniční film na LCD televizi nebo se na pohodlné pohovce připojit na Wi-Fi. Pokoje jsou nekuřácké a jejich cena zahrnuje snídani. 

 

 

        V nabídce nechybí pokoj rodinný pokoj, který se vyznačuje jedinečnou a individuální výzdobou. K dispozici jsou navíc například hračky pro nejmladší hosty či varná konvice a v restauraci Epopey vám s radostí nabídnou dětské menu.

 

        Za zmínku stojí bezesporu také pokoj s názvem Xtensive. Svou kapacitou pojme až 6 osob a má tu největší postel ve střední Evropě. Ideální pro dámskou jízdu či rodinné polštářové bitvy!

 

 

        Další specialitkou Fusion Hotelu v Praze jsou tematické pokoje. Světlý otevřený obývací pokoj, útulná ložnice, vysoké stropy a vinylové desky z 50. - 80. let. To je Fusion White. Pokud máte rádi retro, zvolte pro svůj pobyt jeden z Vintage pokojů, ze kterých přímo číší nostalgická atmosféra. Pro zamilované je v nabídce pokoj s názvem Fusion Love. Zde Vás čekají nápadité a mírně lechtivé detaily a doplňky, velká kulatá postel, zrcadlo na stropě a kniha o historii erotiky v umění.

 

        Dáváte-li přednost rock'n'rollu před klidem, jako v ráji se budete cítit v pokoji Fusion Rock. Relaxujte jako rocková hvězda na smyslné červené pohovce a obdivujte hudební suvenýry a dekorace na zdech. Poličky jsou vytvořeny, v souladu s tématikou, z pouzder na kytaru. I rockové hvězdy potřebují spát. Velká pohodlná postel je vtipně doplněna reproduktory s funkcí nočních stolků. Dokonalou atmosféru dotváří koupelna, která vypadá jako šatna v zákulisí.