Ořechová vana

Romana Nováková
1. Únor 2017

   Až s provokativním návrhem koupelen přišlo studio Innsbruck se sídlem v Nina Mair. S velkou láskou k detailu, vytvořil projektant produkt, který vyvolává smíšené emociální pocity. Vana působí jako velký ořech s vysokou úrovní pohodlí a kultivovanosti. Atmosférické a teplé dřevo vytváří mimořádný estetický požitek. Vana Vás uchvátí dříve, než se naplní horkou vodou či relaxačním olejem a může zkazit majiteli předchozí luxusní lázeňské zkušenosti. 

 

   Jemná a vysoce atraktivní vana je vyrobena z pravého, ručně leštěného a promazaného ořechu. Podle projektanta je vytesán z pevného bloku aromatického ořechu přesnou CNC frézkou. Náročný výrobní proces zahrnuje přesné umístění každého rohu a křivky, a ergonomickou optimalizaci každého poloměru a sklonu vany velké i pro dvě osoby.  

 

   Komfort vyvolaný vanou navazuje umyvadlo, jehož cílem je také rozšířit relaxaci. Sofistikovaný a vypouštěcí systémy jsou integrovány a leží v jedné rovině s povrchem. Toto řemeslné dílo je k dispozici ve dvou verzích - individuální nebo dvojité umyvadlo. Ořechová zásuvka a věšák jsou sjednoceny designérským stylem na mycím stole pro moderní vzhled.