Nová SKY kolekce pohovek a křesel s netradičním potiskem

Hedviga Nosáľová
7. Únor 2015

Irina Neacsu je designérkou se širokým portfoliem projektů. Nevytváří pouze interiérový design, ale také tvoří různé produkty - jako například následující křesla, lampy a pohovky. Irininou vášní je cestování, které vždy ráda přenese do své tvorby. Její díla vyjadřují pocity a emoce, jenž se pojily s její cestou.


Studio, kde si můžete tyto zcela originální kusy nábytku objednat se nazývá thecraftlab. Všechny kolekce jsou hand-made (ručně vyráběné), takže od každého kusu můžete očekávat originalitu. Ostatní série nábytku jsou tisknuty z originálních ilustrací Iriny Neacsu.


" Za těmito obrazy existují emoce a vzpomínky na mou první zkušenost z horské cyklistiky v Rumunsku, na město Sibiu, které jsem navštěvovala jako malé dítě, na vznešenost jezera Vidraru, na vyrovnanost Dunaje, na záhadnost Fagarasu a na nekonečnost Vesmíru. Rumunsko je teprve začáteční bod mého příběhu z cestování. Kdo ví, kam mě vitr zavane v blízké budoucnosti. Věci z mé kolekce SKY jsou pozvánkou do komfortu, harmonie, míru a introspekce."  řekla návrhářka Irina Neacsu.